Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Vasilescu, la Gazdă Perfectă: ”Am o rețetă specială de cremă de zahăr ars”

Publicat:

. , jurist, din București, este "" pentru , , și . Iata ce meniu le propune invitatilor!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora: Gabriela Firea anunța ședința speciala! Se va tranșa soarta candidatului Catalin Cirstoiu

14:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi ca situatia candidatului sustinut de PSD si PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a coalitiei, in acest sfarsit de saptamana sau luni dimineata.

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Deserturi pe care le poți manca fara sa te ingrași, recomandate de dieteticieni

11:50, 05.04.2024 - Deserturile sunt iubite de foarte mulți oameni, dar rareori sunt consumate „cu sufletul impacat”, din cauza aportului caloric ridicat pe care il au majoritatea sortimentelor. Totuși, cu alegeri atente și rețete creative, deserturile pot face parte dintr-o dieta echilibrata. Publicația SheFinds  a vorbit…

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

DESERT Rețeta ușoara de rulouri cu crema de vanilie

15:35, 10.02.2024 - Savureaza momentele dulci alaturi de cei dragi cu aceasta rețeta simpla și rapida de rulouri sau cornete cu crema de vanilie, folosind aluat foietaj. Aceasta gustare dulce nu doar ca impresioneaza prin aspect, dar și prin gustul sau bogat și aroma de vanilie. The post DESERT Rețeta ușoara de rulouri…

Prognoza speciala pentru București: temperatura maxima urca la 19 grade Celsius, miercuri

12:50, 07.02.2024 - Valorile de temperatura vor fi cu mult peste cele normale specifice perioadei la Bucuresti, astfel ca pe parcursul zilei de miercuri temperatura maxima va urca la 19 grade Celsius, potrivit prognozei speciale emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru municipiul Bucuresti.

Prognoza speciala pentru București: cum va fi vremea duminica și luni in Capitala

11:05, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica și luni, in București, vremea va fi deosebit deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. De asemenea, vor fi intensificari ale vantului.


Ce parere ai despre aceasta stire?