Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam i-a stricat nunta lui Brigitte Pastramă. Incredibil, ce a putut să facă!

Publicat:

și au tinut petrecerea de nunta a avut loc intr-un restaurant de fițe din Capitala, iar meniul a fost unul sofisticat. Aproximativ 350 de invitați s-au delectat cu preparate delicioase.

Cum arata rochia de mireasa a lui . Aparitie de senzatie FOTO si VIDEO

Atmosfera a fost intretinuta de mai multi artisti, care i-au distrat pe invitați pana dimineața. Marele absent a fost insa !

si s-au dus cu PLOCON LA NASI. Incredibil: ce le-au facut CADOU

Cancan scrie ca ar fi vorbit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Anda Adam și soțul ei au stabilit data nunții. Cand va avea loc marele eveniment. Vor avea 500 de invitați

09:50, 23.04.2024 - Anda Adam și soțul ei se casatoresc anul acesta. Cei doi au stabilit data și au inceput pregatirile pentru cel mai important moment din viața lor. Artista spune ca nu și-a dorit un eveniment restrans, așa ca vor avea 500 de invitați.

Copiii si parintii, invitati sa spuna de ce are nevoie Capitala pentru a deveni un oras prietenos cu cei mici

16:50, 13.04.2024 - Primaria Capitalei si Reprezentanta UNICEF in Romania invita copiii, adolescentii si parintii din Bucuresti sa raspunda la doua chestionare referitoare la felul in care trebuie sa arate un oras prietenos cu cei mici.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Primul tren din noul lot de 2,5 miliarde de lei s-a stricat la numai cateva ore dupa ce a ajuns in Romania

08:55, 19.03.2024 - Primul tren a ajuns in țara in decembrie și se afla in testare pe șine, dar s-a intors la producator dupa numai cateva ore, scrie bugetul.ro . Dezvaluirile au fpst facute de un secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Alte doua astfel de trenuri ar urma sa intre in circuit, insa nu se cunoaște…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Imagini cu casa in care Simona Gherghe locuiește cu familia. Vila e in Corbeanca, intr-un complex construit de Cristian Țanțareanu

16:55, 17.02.2024 - Simona Gherghe locuiește cu Razvan Sandulescu, soțul ei, și cei doi copii ai lor intr-o vila, care are și curte, in localitatea Corbeanca, in județul Ilfov. In urma cu mai bine de 10 ani de zile, Simona Gherghe și Razvan Sandulescu și-au achiziționat casa in care locuiesc și acum. La vremea aceea, presa…


Ce parere ai despre aceasta stire?