Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Final TRAGIC. Tânăr român, găsit mort în Italia. Familia a depus plângere

Publicat:

Un barbat in varsta de 39 de ani, roman, , a fost gasit mort in Disisa, intre Monreale și , Italia, unde locuia. Se crede ca este vorba de o sinucidere. Familia a depus o plangere. Cadavrul barbatului a fost gasit langa barajul de la Poma.

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Un roman cautat de poliție a stat ascuns in Italia pana cand soția l-a dat de gol fara sa vrea

08:31, 04.05.2024 - Familia unui roman urmarit internațional i-a condus pe polițiști direct la acesta. Soția și copilul erau supravegheați, astfel ca atunci cand barbatul i-a chemat sa petreaca Paștele cu el in Italia, și-a dezvaluit de fapt ascunzatoarea. Polițiștii l-au ridicat chiar din aeroportul in care ii aștepta. 

Vanatoare de fantome cu final tragic - Cadavrul lipsit de sange al unei tinere, gasit intr-o biserica abandonata

22:20, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta, in nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, potrivit politiei, relateaza CNN, potrivit news.ro.

El este Mihai, un tanar roman care a primit premiul pentru cel mai bun cercetator in robotica și inteligența artificiala din Italia

15:31, 05.04.2024 - Mihai Dragușanu, un cercetator originar din Piatra Neamț și in prezent asistent universitar la Universitatea din Siena, regiunea Toscana, a fost distins cu premiul ”Cel mai promițator cercetator in robotica și inteligența artificiala” din Italia.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

Roman disparut in Italia, gasit mort dupa ce a cazut cu masina intr-o rapa

17:41, 19.02.2024 - Un roman dat disparut in Italia la inceputul acestei luni a fost gasit mort weekendul trecut. Se pare ca el a fost implicat intr-un accident de circulație chiar in ziua in care a fost vazut ultima data. Mașina a cazut intr-o rapa si nu fost vazuta din cauza vegetatiei abundente. Dorel Vaduva, de 44…


Ce parere ai despre aceasta stire?