Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ficat de gasca cu gelatina (aspic)

Publicat:

Ingrediente -ficati de gasca -lapte dulce -3 sardele de Lisa -slanina proaspata -foi de varza dulce -1 lingura unt -un patrunjel -un morcov -un pastarnac -putina telina -o ceapa -cateva boabe piper -5-6 cuisoare -o lamaie -jumatate pahar vin alb -cateva linguri supa de vaca Mod de preparare Dupa ce au stat ficatii de gasca [...]

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dr. Adelina Brinaru: „Bebelusul nu simte nevoia de dulce sau sarat. Produsele cu 5 randuri de ingrediente nu pot fi bune pentru copii”

05:20, 14.05.2024 - Obiceiurile alimentare – sanatoase sau nu – se formeaza inca din copilarie, iar ceea ce le oferim copiilor sa manance atunci cand sunt mici contribuie foarte mult la felul in care se vor raporta la alimentatie pe parcursul vietii. Primii pasi pentru un stil de viata sanatos se fac inca din primele luni…

Cum dadea ordine generalul Dumbrava. Inregistrare-bomba! Gașca lui Coldea, demascata

23:51, 13.05.2024 - TRAILA: Bun, deci eu va repet. Prioritatea dumneavoastra numarul 1 ... sunt plata de prejudicii. Noi mergem inainte, adica nu am o problema legata nici de domnii de care am vorbit și așa. Daca obținem ceea ce ne intereseaza, o soluție care pe dumneavoastra sa va avantajeze la maxim. La instanța, ma…

Trucuri de gradinarit: ce se pune la radacina patrunjelului pentru a fi bogat și inmiresmat

18:05, 09.04.2024 - Ingrediente esențiale pentru o recolta abundenta1. Compost sau gunoi de grajdAdaugarea de compost sau gunoi de grajd bine descompus la radacina patrunjelului furnizeaza plantei nutrienții necesari pentru o creștere sanatoasa. Aceste materiale organice sunt bogate in azot, fosfor și potasiu, contribuind…

Ce sunt pasta și supa Miso – cum se prepara

13:56, 08.04.2024 - Pasta și supa Miso sunt preparate tradiționale japoneze, cu o istorie indelungata, care au devenit foarte populare și la noi. Descopera ce sunt mai exact pasta și supa Miso, ce gust au și cum se prepara.Ce este MisoCuvantul miso inseamna „boabe fermentate” in japoneza. Așadar, Miso este o pasta fermentata…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

16:25, 20.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Bunatațile DELICE PAN, acum, in varianta de POST!

13:15, 19.03.2024 - Daca a inceput Postul Paștelui, cei de la Delice Pan au gasit soluția perfecta pentru cei care poftesc la ceva dulce in aceasta perioada: cozonaci, cornulețe umplute, placinte sau fursecuri, pregatite din ingrediente de cea mai buna calitate, cam toate bunatațile lor, dar in varianta de POST. Nu știți…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?