Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bunătățile DELICE PAN, acum, în varianta de POST!

Publicat:
Bunătățile DELICE PAN, acum, în varianta de POST!

Daca a inceput Postul Paștelui, cei de la Delice Pan au gasit soluția perfecta pentru cei care poftesc la ceva dulce in aceasta perioada: cozonaci, cornulețe umplute, placinte sau fursecuri, pregatite din ingrediente de cea mai buna calitate, cam toate bunatațile lor, dar in varianta de POST. Nu știți cu ce sa va astamparați dorul de dulce in Postul Paștelui? Ei bine, cei de la Delice Pan s-au gandit și de data aceasta la toate detaliile. Ținand cont de restricțiile culinare impuse de post și folosind ingrediente de cea mai buna calitate, au pregatit bunatați una și una, numai bune de savurat…

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol si foto: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

SUPERCOM: Cum intrați in posesia pubelei verzi daca nu ați primit-o pana acum

14:35, 03.04.2024 - SUPERCOM SA aduce la cunoștința cetațenilor din municipiul Bistrița (inclusiv localitațile componente) ca s-a incheiat etapa de distribuire a pubelei verzi, pentru colectarea optima a deșeurilor reciclabile din sticla, pe toate strazile. Aceasta distribuire s-a derulat in perioada 9 decembrie 2023 –…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Ritmuri Folc Hevi Blec cu „Bucovina” și concert aniversar „Nuanțe”, vineri și sambata, la Soho Music Hall

18:16, 14.03.2024 - Doua evenimente speciale vor avea loc maine și poimaine, la Soho Music Hall! „Bucovina” readuce ritmurile Folc Hevi Blec intr-un concert live, la Bistrița, iar „Nuanțe” celebreaza 5 ani de la primul lor album, intitulat „Doua Minute”. La Soho Music Hall aveți parte, maine și poimaine, de doua super…

Instructie, perseverenta, perfectionare.

00:15, 06.03.2024 - Militarii Batalionului 812 Infanterie "Bistrita’’ au luat cu asalt poligoanele bistritene, in ultima perioada, executand exercitii tactice si de conducere a focului, premergatoare tragerilor cu munitie reala din perioada urmatoare. Exercitiile au vizat antrenarea structurilor in vederea indeplinirii…

Vești bune: Punctul de lucru al Ambulanței de la Mureșenii Bargaului, finalizat

11:21, 03.03.2024 - Primavara aduce vești bune: lucrarile la punctul de lucru al Serviciului de Ambulanța Județean din Mureșenii Bargaului au fost finalizate! „In data de 1 martie, in prezența primarului comunei Tiha Bargaului și a managerului general al Serviciul de Ambulanta Județean Bistrita-Nasaud a fost derulata recepția…

Doua rezervoare noi, o stație de clorinare și una de pompare, in Tiha Bargaului: Contractul de aproape 49 milioane lei, semnat de Aquabis

17:31, 12.02.2024 - A fost semnat contractul de lucrari CL 6 „Extindere rețea de alimentare cu apa și canalizare in comuna Tiha Bargaului, județul Bistrița-Nasaud”. Contractul de aproape 49 de milioane lei (fara TVA) va fi implementat de asocierea caștigatoare MIS GRUP – AQUA SERV. Valoarea contractata este de 48.445.412,73…

FOTO: Weekend dulce la Cofetaria Cristina! Degustari și REDUCERI pentru cei care au evenimente in 2024

18:35, 29.01.2024 - Musai sa ajungeți in weekend-ul 2 – 4 Februarie la Cofetaria Cristina daca aveți in plan organizarea unui eveniment in 2024! Asta daca doriți sa va surprindeți invitații cu gusturi și texturi rafinate, așa cum ne-au obișnuit maeștrii cofetari de aici, in cei peste 30 de ani dulci, la Bistrița, alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?