Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Festivalul Summer Well își deschide vineri porțile. Ce surpriză îi așteaptă pe spectatori, mâine

Publicat:

Cea de-a șaptea ediție a Summer Well incepe vineri seara, la domeniul Știrbey, cu un picnic la care va concerta Orchestra Simfonica București. Festivalul "vacanța", care se incheie duminica, ii are "cap de afiș" pe americanii de la Interpol și pe britancii de la Editors. Sambata vor concerta , Honne, , Metronomy și Interpol.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

TARGUL DE PAȘTI Targul de Paște din Satu Mare iși deschide luni porțile

12:50, 19.04.2024 - Ne apropiem de sarbatorile pascale și anunțam cu bucurie o noua ediție a Targului de Paște de la Satu Mare. The post TARGUL DE PAȘTI Targul de Paște din Satu Mare iși deschide luni porțile first appeared on Informatia Zilei .

Surpriza fiscala neplacuta pe care Finanțele le-o fac firmelor: prevedere legata de TVA care așteapta sa intre in vigoare

09:41, 19.04.2024 - O prevedere a trecut neobservata la inceputul acestui an, fiind introdusa prin Ordonanța Trenuleț (OUG 115/2023, art. LIII, pct. 116) și va intra in vigoare dupa ce Romania va obține o derogare de la Consiliul UE, lucru pe care inca il așteapta. Dupa ce va sosi, se va aplica repede.

Parcul Padurea Bungar din Dej iși deschide oficial porțile pe muzica celor de la Direcția 5

14:21, 17.04.2024 - Primaria Municipiului Dej marcheaza duminica, 21 aprilie, incheierea lucrarilor de reabilitare a Padurii Bungar printr-o serie de activitați sportive și artistice care se vor finaliza cu un concert susținut de Direcția 5.

Retroparada Primaverii 2024: Bacaul iși deschide porțile pasiunii pentru mașinile istorice

12:40, 17.04.2024 - Intr-o inițiativa plina de farmec și pasiune pentru mașinile clasice, Retromobil Club Romania, filiala Bacau, invita pasionații și curioșii la un eveniment de excepție. Duminica, 21 aprilie, orașul Bacau gazduiește Retroparada Primaverii 2024, unde vehiculele istorice vor fi in centrul atenției. Evenimentul…

Record de spectatori pe stadionul care iși așteapta demolarea. Mircea Lucescu a revenit pe arena echipei Corvinul VIDEO

11:30, 03.04.2024 - Peste 12.000 de oameni au asistat la meciul de fotbal din Cupa Romaniei, disputat la Hunedoara, intre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj. A fost unul dintre ultimele meciuri de fotbal jucate pe stadionul construit in anii ’50, care așteapta demolarea.

Bulgaria deschide porțile Schengen pentru ruși: un atac la securitatea Europei

21:01, 17.03.2024 - Bulgaria a luat o decizie ingrijoratoare care amenința sa submineze principiile și valorile spațiului Schengen. De la 1 aprilie, statul european va incepe sa elibereze vize Schengen pentru cetațenii ruși, deschizand astfel calea pentru intrarea necontrolata a acestora in Europa. Aceasta mișcare brusca…

ISU Cluj: Atenție la mirosul de gaze! (Video)

18:35, 13.03.2024 - ISU Cluj vine cu o informare și un videoclip pe care dorește sa atraga atenția asupra scurgerilor de gaz. „Atunci cand simți miros de gaze in locuința sau in apropierea ta, este important sa acționezi rapid și in mod corespunzator pentru a-ți proteja siguranța și a celor din jur. Iata ce poți face:…

Sanctuarul neolitic de la Parța iși deschide porțile in prag de echinocțiu, cand ziua se impletește cu noaptea FOTO

16:56, 06.03.2024 - Punctul muzeal de la Parța (Timiș), care adapostește și replica unui sanctuarul neolitic, vechi de peste 6.000 de ani, a fost inaugurat chiar de Ziua Naționala a Culturii, deocamdata doar pentru elevi ai mai multor școli.


Ce parere ai despre aceasta stire?