Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fantoma din Sâmbăteni. Uitată de lume, ignorată de autorități, o stație de tramvai își așteaptă rândul la modernizare

Publicat:

In drumul nostru catre un subiect de presa care ne aștepta in inima județului Arad, am observat ceva ce ani la randul ni s-a parut... The post Fantoma din Sambateni. Uitata de lume, ignorata de autoritați, o stație de tramvai iși așteapta randul la modernizare appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firmele care utilizeaza substanțe pentru protecția plantelor, verificate de autoritați

14:00, 23.04.2024 - Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, impreuna cu reprezentanți ai Garzii de Mediu Arad, au demarat o serie de controale la societațile comerciale care... The post Firmele care utilizeaza substanțe pentru protecția plantelor, verificate de autoritați appeared first on Special…

Stație de tramvai din Craiova, distrusa de o mașina lovita de un șofer incepator care nu s-a asigurat

09:20, 30.03.2024 - Alveola unei stații de tramvai de pe Calea Severinului, din Craiova, a fost distrusa, vineri seara, de o mașina care s-a rasturnat. Aceasta a fost proiectata in stația de tramvai dupa ce a fost lovita de o alta mașina. Un tanar, de 18 ani, din Craiova, in timp ce conducea un autoturism, la intersecția…

Bugetul orașului Ineu. Ce ii așteapta pe ineuani in an electoral

11:56, 05.03.2024 - Conform recensamantului din 2021, populația Ineului numara 8.807 locuitori, iar la carma orașului se afla Calin Abrudan, in prezent la al treilea mandat. Ineul se... The post Bugetul orașului Ineu. Ce ii așteapta pe ineuani in an electoral appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ARPIM: Peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

10:25, 05.03.2024 - Peste 110.000 de romani, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie.    In anul 2023, in Romania, niciun nou medicament nu a fost compensat necondiționat, atrage atenția Asociația Romana…

Mașina rasturnata intre Cicir spre Sambateni

08:55, 20.02.2024 - Din cauza ceții și a neadaptarii vitezei, o mașina s-a rasturnat in aceasta dimineața, in jurul orei 8, pe drumul de la ieșirea din Cicir... The post Mașina rasturnata intre Cicir spre Sambateni appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incep lucrarile de modernizare a liniei 5 de tramvai, pe tronsonul dintre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare

16:55, 19.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, luni, inceperea modernizarii liniei 5 de tramvai, primele lucrari, pe o lungime de 4,2 kilometri, realizandu-se pe tronsonul cuprins intre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare.

Incep lucrarile de modernizare a liniei 5 de tramvai, intre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare VIDEO

14:25, 19.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anunta inceperea modernizarii liniei 5 de tramvai, primele lucrari, pe o lungime de 4,2 kilometri, realizandu-se pe tronsonul cuprins intre Podul Baneasa si Soseaua Stefan cel Mare.

Explozie in Capitala! O mașina a luat foc dupa ce a alimentat la o stație GPL

10:15, 10.02.2024 - O mașina a explodat la 200 de metri de o stație GPL dupa ce a alimentat. Șoferul in varsta de 50 de ani a ajuns in stare... The post Explozie in Capitala! O mașina a luat foc dupa ce a alimentat la o stație GPL appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?