Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia îşi ia rămas bun de la fiica lui Whitney Houston, aflată în comă la spital

Publicat:

Membrii familiei isi iau adio de la fiica lui , , dupa ce aceasta a fost gasita saptamana trecuta inconștienta in cada. Ulterior, tanara fost transportata la spital și plasata in coma artificiala, noteaza 7sur7.be, citat de Agerpres.

Fiica lui , , se afla in coma artificiala


, un medic ar fi anunțat familia ca nu se mai poate face nimic pentru salvarea fiicei lui , , in varsta de 21 de ani. 

"Toți vin la capataiul ei sa iși ia adio", a spus un apropiat al familiei. "Bobby…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Cum s-a produs accidentul in urma caruia copilul de 2 ani a cazut de la etaj? Micuțul ar fi ramas nesupravegheat….

15:20, 20.04.2024 - Polițiștii au tras primele concluzii in cazul accidentului petrecut in aceasta dimineața la Cluj-Napoca in urma caruia un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Va reamintim ca pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața, alaturi de un echipaj…

Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR rasturnat. Soția și copiii șoferului, duși la spital

09:15, 09.04.2024 - Familia unui șofer de TIR din Salaj a ajuns in spital, in urma unei manevre greșite a conducatorului auto care a dus la rasturnarea autotrenului pe șosea și implicit blocarea traficului pe DN7 - Dealul Negru, in Valcea.

Care au fost ultimele cuvinte ale tinerei gravide din Bacau. Maria a murit cu zile, acuza familia: „Mi s-au uscat buzele”

12:06, 03.04.2024 - Maria, gravida din Bacau care a murit in Spitalul Județean de Urgența, a avut parte de un sfarșit sfașietor. A ajuns in stare grava, situația s-a complicat și mai tare dupa ce a trecut printr-o intervenție, iar familia spune ca a fost lasata in agonie de catre medici. Care au fost ultimele cuvinte ale…

Gheboasa, vizat de DIICOT, dupa ce asupra lui ar fi fost gasite droguri. Cum a fost prins cantarețul de trap

12:00, 02.03.2024 - Gheboasa este vizat de DIICOT, dupa ce asupra lui ar fi fost gasite droguri. Primele informații despre dosarul in care este implicat fostul concurent Survivor Romania. Cum a fost prins cantarețul de trap. Gheboasa, vizat de DIICOT Momente tensionate pentru celebrul cantareț de trap. Gheboasa este vizat…

Exclusiv! Primele declarații ale Ioanei Basescu, dupa ce s-a spus ca ar suferi de o boala incurabila! Fiica fostului președinte se afla in Spania!

14:55, 22.02.2024 - Au trecut trei zile de cand in mass media au aparut informații conform careia Ioana Basescu ar suferi de cancer. BUGETUL.RO a reușit sa stea de vorba cu fiica fostului președinte, care a vorbit despre situația in care se afla in aceste momente.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE!


Ce parere ai despre aceasta stire?