Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mii de baloane, în weekend, la ERA Park Oradea!

Publicat:
Mii de baloane, în weekend, la ERA Park Oradea!

Ziua de duminica, 19 mai, va fi una dedicata copiilor la ERA . Centrul comercial din nr. 62 va gazdui, intre orele 17 și 20, , ce va aduce sub cupola construcții realizate din mii de baloane.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol si foto: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Distracție de dimineața pana seara, de 1 Iunie, la ERA Park Oradea: Parada ursuleților uriași, povești jucaușe și petrecere intergalactica!

11:20, 30.05.2024 - De 1 Iunie, copiii care vor trece pe la ERA Park Oradea vor avea parte de o zi pe cinste. Sub sloganul „Distracție de dimineața pana seara”, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 a pregatit o mulțime de activitați pentru a-i sarbatori pe cei mici.

Spitalul Sf. Pantelimon, in centrul unui nou scandal. Intr-un singur weekend, s-ar fi inregistrat 30 de decese (presa)

13:15, 23.05.2024 - Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala este din nou in centrul unui scandal uriaș, cu acuzații extrem de grave. Potrivit unei anchete jurnalistice, situația semnalata la secția de Terapie Intensiva, la inceputul lunii aprilie, cand in decurs de 4 zile au murit 17 oameni, nu ar fi singulara. Și la…

Programul ERA Park Oradea de Florii, Paște și minivacanța de 1 Mai. Ce autobuze sunt disponibile și cand

06:15, 30.04.2024 - ERA Park Oradea trece la program special! Venind in sprijinul celor care iși fac cumparaturile aici, in perioada Floriilor, a minivacanței de 1 Mai și a Paștelui, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 va funcționa dupa un orar dedicat.

Incepe o noua ediție Harababura Fair, unde puteți descoperi artiști și designeri talentați

19:35, 23.04.2024 - Festivalul Harababura Fair, reprezentativ pentru comunitatea artistica din Timișoara, se va desfașura in acest weekend. Deschis la Centrul de Proiecte de pe str. Vasile Alecsandri nr. 1, evenimentul reușește sa surprinda și sa impresioneze, oferind vizitatorilor sai o varietate de produse unice, de…

Iepurașul vine cu distracție la ERA Park Oradea: flori, petreceri, dar și super premii!

12:45, 19.04.2024 - Iepurașul vine cu distracție la ERA Park Oradea. Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 a dat startul sarbatorilor de Paști, cu o serie de evenimente și campanii atractive, ce se vor desfașura in perioada 19 aprilie - 7 mai.

Festivalul-concurs „Lada cu Zestre” continua la Giarmata Vii și la Giarmata, in weekend

09:45, 19.04.2024 - Un adevarat maraton folcloric va avea loc in doua localitați timișene la finele acestei saptamani. Centrul de Cultura și Arta al Județului Timiș le va oferi iubitorilor de folclor 14 ore de spectacol de cantece și dansuri, grai banațean, expoziții de arta populara, meșteșuguri, gastronomie tradiționala.

Concursul „Lada cu zestre” poposește in acest weekend la Dudeștii Vechi și Dudeștii Noi

12:55, 13.04.2024 - In 12 și 13 aprilie, Centrul de Cultura și Arta al Județului Timiș le propune iubitorilor de folclor peste 12 ore de spectacol de cantece și dansuri, grai banațean, expoziții de arta populara, meșteșuguri tradiționale, gastronomie tradiționala și peste 200 de artiști.

Under Armour a revenit la ERA Park Oradea. Vezi unde s-a deschis noul pop-up store, cu reduceri de pana la 70%!

14:15, 05.04.2024 - Unul dintre cei mai importanți producatori de echipamente sportive, Under Armour, a revenit la ERA Park Oradea! Noul pop-up store s-a deschis intr-un nou spațiu al centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, cu oferte și reduceri consistente, de pana la 70%!


Ce parere ai despre aceasta stire?