Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Facebook a trecut pragul de un miliard de utilizatori într-o singură zi

Publicat:

Mai mult de un miliard de oameni s-au logat la rețeaua social media Facebook intr-o singura zi, marcand un nou record pentru companie, a anunțat joi cofondatorul și CEO .

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Antreprenorul in varsta de 31 de ani a spus ca piatra de hotar este „inceputul conectarii intregii lumi”, potrivit unui mesaj postat pe site-ul sau Facebook.

 

We made this video to celebrate all you've done to help our community connect one billion people in a single day. It's an amazing milestone. I hope you enjoy.

Posted by Mark Zuckerberg on Thursday,…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doru Pușcașu, solistul ”Om la luna”:”Despre asta a fost mereu muzica noastra: despre oameni cu capul in nori și in luni, in lumea celor cu picioarele pe pamant”

10:00, 13.06.2024 - Pe 1 iunie, la Beraria Valhalla, trupa ”Om la luna” a electrizat publicul cu un concert memorabil. Formația, cunoscuta pentru amestecul unic de rock alternativ și influențe folk, a creat o atmosfera plina de emoție și energie. Doru Pușcașu, solistul trupei, a impartașit cu noi, intr-un interviu exclusiv,…

Medic infecționist, despre gripa aviara de tip H5N2: ”Mulți spun ca asta va fi viitoarea epidemie, din cauza potențialului de a infecta atat animale, cat și oameni”

12:50, 07.06.2024 - Comunitatea medicala urmarește cu atenție evoluția cazurile de gripa aviara, care prin mutații a ajuns de la pasare la om. Mulți spun ca asta va fi viitoarea epidemie, din cauza potențialului de a infecta atat animale, cat și oameni.

Peste 2.000 de oameni acoperiti de pamant in urma unei alunecari de teren, in Papua Noua Guinee

12:45, 27.05.2024 - O uriasa alunecare de teren care s-a produs in Papua Noua Guinee a acoperit cu pamant peste 2.000 de persoane, au anuntat luni autoritatile din aceasta tara din Oceanul Pacific intr-o scrisoare catre ONU, raportand un nou bilant al mortilor mult mai mare decat cel estimat initial, informeaza AFP.

Ingredientele pe care le contine supa consumata zilnic de cei mai longevivi oameni de pe Pamant. Asa se mentin sanatosi

21:10, 14.05.2024 - Nutriția este un factor cheie pentru o viața indelungata și fara probleme de sanatate. Cei mai longevivi oameni de pe Pamant consuma o anumita supa, care conține ingrediente accesibile oricarui om. Supa uimitoare consuma de cei mai longevivi oameni din lume In ziua de astazi, mulți sunt in cautarea…

Proteste violente de Ziua Muncii, in Turcia: manifestanții, puși la pamant cu tunuri de apa

16:45, 01.05.2024 - Sute de mii de oameni protesteaza fața de scumpirile uriașe din ultima perioada din Turcia. Aceștia il acuza pe președintele Erdogan ca nu a facut nimic ca sa protejeze persoanele vulnerabile in fața problemelor economice.Autoritațile au declarat stare de asediu in Istanbul, iar in tot orașul au fost…

Cristian Popescu Piedone: Primul pas este sa trecem pragul electoral, pe lista avem oameni de valoare, care nu au fost virusați politic

15:05, 10.04.2024 - Partidul Umanist Social Liberal a depus, miercuri, la sediul Biroului Electoral Central, lista candidaților pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, alaturi de semnaturile necesare pentru depunerea candidaturilor.

(video) Incident șocant in SUA: Un balon cu aer cald s-a lovit de o linie electrica. Cei 3 oameni aflați la bord, aruncați la pamant

11:21, 22.03.2024 - Imagini șocante au fost surprinse in Minnesota. Un balon cu aer cald s-a prabușit dupa ce a lovit o linie electrica, iar cei trei oameni, un pilot și doi pasageri, au fost aruncați la pamant, scrie digi24.ro .

Un balon cu aer cald s-a prabușit dupa ce a lovit o linie electrica, in SUA. Cei 3 oameni aflați la bord au fost aruncați la pamant

10:36, 22.03.2024 - Imagini șocante au fost surprinse in Minnesota. Un balon cu aer cald s-a prabușit dupa ce a lovit o linie electrica, iar cei trei oameni, un pilot și doi pasageri, au fost aruncați la pamant.


Ce parere ai despre aceasta stire?