Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fabulos: Cum a reuşit un bărbat să câştige UN MILION de dolari datorită unei SINGURE PRĂJITURI

Publicat:

este fericitul castigator al unui premiu de 1.000.000 de dolari, dupa ce a a extras lozul castigator. Cu toate acestea, el recunoaste ca nu ar fi cumparat biletul daca nu ar fi citit mesajul dintr-o prajitura, potrivit NY .

Astfel, la doar o zi dupa ce a citit ravasul pe care scria "Vei intra in posesia unei mari cantitati de aur", barbatul a cumparat un loz in plic de doar 10 dolari. Atunci cand l-a razuit, a descoperit ca este mai bogat cu un milion de dolari. Cu toate ca nu stie ce va face cu banii, batranul se gandeste sa isi cumpere o casa de vacanta.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A cumparat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat doua. Cum a reușit?

06:35, 06.05.2024 - Un client al celor de la Cartier, prestigiosul producator de bijuterii, a avut un noroc incredibil, profitand e o eroare, cumparand cercei care costau peste 13.600 de dolari setul la un preț de circa 13 dolari, relateaza BusinessInsider .

O femeie, dubla caștigatore a premiului de 1 milion de dolari la loto

18:00, 04.05.2024 - O femeie din Statele Unite a castigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de doua ori in decurs de 10 saptamani. Loteria de stat din Massachusetts a dezvaluit ca Christine Wilson este norocoasa detinatoare a biletului care a castigat premiul cel mare pentru a doua oara, scrie news.ro .

O femeie a caștigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite

13:00, 03.05.2024 - Christine Wilson, o femeie din Attleborough, Massachusetts, este norocoasa detinatoare a biletului care a castigat premiul cel mare pentru a doua oara in decurs de zece saptamani la Loteria de stat din Massachusetts, SUA, informeaza SkyNews, citata de News.ro.Femeia a castigat cel mai recent premiu…

A caștigat de doua ori premiul de 1 milion de euro la loto la distanța de nici 3 luni

12:45, 03.05.2024 - O femeie din Statele Unite a castigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de doua ori in decurs de 10 saptamani. Loteria de stat din Massachusetts a dezvaluit ca Christine Wilson este norocoasa detinatoare a biletului care a castigat premiul cel mare pentru a doua oara, relateaza SkyNews, conform…

Neymar a avut noroc: De ce a scapat fotbalistul de o amenda de un milion de dolari

04:15, 12.04.2024 - Un tribunal brazilian a suspendat o amenda de aproximativ trei milioane de dolari impusa starului mondial al fotbalului Neymar Junior pentru ca a construit fara autorizatie un lac artificial pe proprietatea sa din Rio de Janeiro. Sentinta, cu data de luni, a fost obtinuta miercuri de AFP, fiind emisa…

Un barbat a reușit sa caștige aproape 2 milioane de dolari pentru ca și-a spionat soția

10:15, 24.02.2024 - Soțul unei angajate a companiei petroliere BP a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in SUA, dupa ce și-a spionat soția și a aflat informații confidențiale despre companie, relateaza BBC.

Un loz caștigator a declanșat un adevarat razboi: 'Un milion de lire sterline nu a adus niciodata atata mizerie'

06:30, 21.02.2024 - Un cuplu se razboiește pentru un premiu de 1 milion de lire sterline caștigat la un loz razuibil, dupa ce ar fi cumparat biletul "impreuna", dar s-au desparțit cateva saptamani mai tarziu. Michael Cartlidge, in varsta de 39 de ani, susține ca el și fosta sa iubita Charlotte Cox, in varsta de 37 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?