Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EY România recrutează 70 de absolvenţi

Publicat:

EY Romania a deschis campania de recrutare din aceasta primavara, prin care va angaja 70 de tineri absolventi din intreaga tara. Procesul se va desfasura pe parcursul a doua luni, timp in care absolventii pot aplica online, la link-ul: http://www.ey.com/GL/en/Careers .

Citeste articolul mai departe pe cariereonline.ro…  

Sursa articol: cariereonline.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale recruteaza 52 de soldați gradați profesioniști

12:21, 17.05.2024 - Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale anunța deschiderea unui concurs pentru ocuparea a 52 de posturi de soldat gradat profesionist (SGP). Candidații interesați trebuie sa indeplineasca urmatoarele condiții minime de recrutare: Sa aiba cetațenie romana și domiciliul stabil in Romania; Sa aiba…

O fabrica din Romania se va redeschide dupa 15 ani. Vor fi disponibile sute de locuri de munca

13:45, 07.04.2024 - Fabrica de tunuri de la Reșița urmeaza sa fie modernizata de investitori straini. Procesul de retehnologizare se va face timp de șase luni, apoi urmeaza sa se deschida porțile. Romania va intra pe lista statelor care vor produce armanent, la nivel european.

Romania a pierdut procesul la ICSID pe certificatele verzi. Ministerul Finantelor: "Avem despagubiri de 42 milioane de euro plus dobanzi"

20:55, 18.03.2024 - Ministerul Finantelor a anuntat ca Romania a pierdut la Tribunalul arbitral al Bancii Mondiale de la Washington (ICSID) un proces intentat de industria regenerabilelor și trebuie sa plateasca despagubiri de 42 de milioane de euro plus dobanzi.

Romania a reușit sa NU piarda procesul cu Gabriel Resources

09:15, 10.03.2024 - Romania a reușit sa NU piarda procesul cu Gabriel Resources, acționarul majoritar al Roșia Montana Gold Corporation (RMGC), in ciuda propagandei acerbe de la tv și a ante-pronunțarii politicienilor aflați la putere, in special a ministrului Bolos, a premierului Ciolacu, a președintelui Senatului, Ciuca…

PROCESUL ROȘIA MONTANA Romania caștiga procesul Roșia Montana

20:10, 09.03.2024 - Romania a obținut o victorie importanta in fața arbitrajului internațional, protejand patrimoniul național de la Roșia Montana fara a plati despagubiri companiei canadiene Gabriel Resources. The post PROCESUL ROȘIA MONTANA Romania caștiga procesul Roșia Montana first appeared on Informatia Zilei .

Reactie dura a companiei care a pierdut procesul cu Romania

14:10, 09.03.2024 - Reactie dura de la Gabriel Resources, dupa ce a pierdut procesul cu Romania, prin care cerea despagubiri de 6,7 mld. dolari. ”Compania isi exprima dezacordul ferm cu decizia majoritatii, care este in intregime incompatibila cu orice evaluare obiectiva a p

Prima reactie a lui Marcel Ciolacu dupa ce Romania a castigat procesul Rosia Montana

07:45, 09.03.2024 - „Romanii nu trebuie sa sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decat interesele nationale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, dupa ce Romania a castigat procesul Rosia Montana.

RTV si un cunoscut jurnalist, despagubiri de 10.000 de euro pentru Emilia Sercan

23:05, 27.02.2024 - Jurnalista Emilia Sercan a obținut o a doua sentinta favorabila in procesul civil intentat Romania TV, dupa ce a acuzat televiziunea respectiva ca ar fi realizat o serie de emisiuni denigratoare la adresa sa dupa dezvaluirile pe care ea le-a facut cu privire la plagiatul lucrarii de doctorat a fostului…


Ce parere ai despre aceasta stire?