Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozii la Beirut: Preşedintele Donald Trump recunoaşte că poate a fost vorba de un accident

Publicat:

Presedintele american Donald Trump a recunoscut miercuri ca exploziile de amploare care au facut ravagii marti in Beirut ar fi putut fi cauzate de un accident, fara a reveni insa asupra afirmatiilor sale anterioare controverse, conform carora ceea ce s-a intamplat aduce cu un "atac teribil", informeaza AFP .

"Va pot spune ca orice s-a intamplat, este groaznic, dar ei nu stiu cu adevarat despre ce a fost vorba. Nimeni nu stie inca", a declarat Trump in cadrul conferintei de presa de la .

"Am auzit ambele variante. Am auzit de accident si stiti, si de explozibili.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Casa Alba recunoaste o „nemultumire tot mai mare” fata de Netanyahu

23:10, 04.04.2024 - Convorbirea telefonica dintre Joe Biden si premierul israelian Benjamin Netanyahu, in cursul careia presedintele american a evocat pentru prima data posibilitatea de a conditiona sprijinul american pentru Israel, survine pe fondul unei „nemultumiri tot mai mari” a Washingtonului fata de aliatul sau,…

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.

China: Secretarul american al Apararii recunoaște deschis ca SUA au facut bani din razboaie

17:30, 11.03.2024 - Nu este un secret ca SUA obțin profit de pe urma razboiului pe termen lung. Odata cu escaladarea situației din Ucraina, unii politicieni americani care susțin „pacea și democrația” au recunoscut acest lucru. Insuși secretarul american al Apararii, Austin Lloyd, a declarat in cadrul unei ședințe de la…

Inca un accident la ieșire din Mihai Viteazu! De data asta, spre direcția Turda! Patru mașini implicate, o persoana ranita…(VIDEO)

14:55, 03.03.2024 - Un alt accident rutier a avut loc astazi pe DN75, la ieșire din Mihai Viteazu spre Turda, fiind implicate mai multe mașini. Citește și: VIDEO-ACUM: Accident la ieșire din Mihai Viteazu! Un motociclist s-a facut”praf”! (UPDATE) Potrivit aplicației Waze, se pare ca este vorba de un accident ușor, insa…

Ciolacu, despre exodul primarilor PNL catre PSD: „Mi-aș dori sa nu se mai intample”

21:25, 24.02.2024 - Marcel Ciolacu a fost intrebat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Covasna, despre primarii si viceprimarii PNL din Timis care vor candida din partea PSD si daca acest lucru nu duce la tensiuni in coalitie.  „O sa stam de vorba in coalitie in urmatoarea saptamana sa vedem exact ce se intampla.…

Ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Ce a facut cu cateva zile inainte sa moara: „Mi s-a intamplat un accident...”

10:10, 22.02.2024 - A fost publicata ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Iata ce a facut opozantul rus cu cinci zile inainte sa moara. Ce subiect a abordat, dar și cine a fost destinatarul acesteia. A dezvaluit care a fost pasiunea lui.

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.


Ce parere ai despre aceasta stire?