Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV!!! Primele declaraţii ale Denisei Biţă despre fotbalistul cu care s-a cuplat: „A reuşit să mă facă să...”

Publicat:

Vestea ca, in sfarsit, are un iubit a fost una care a socat ieri showbiz-ul dambovitean. Iar faptul ca frumoasa starleta se iubeste cu sosia lui le-a lasat cu gura cascata chiar si pe amicele blondei, aceasta pastrand, pana acum, tacerea in ceea ce priveste relatia pe care o are cu .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale lui Mihai Leu dupa ce a fost internet de urgența la un spital din Capitala! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara

17:15, 11.05.2024 - Mihai Leu se confrunta cu probleme de sanatate! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara la un spital din București, dupa ce ar fi suferit o complicație in urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus de curand. Cum se simte acum.

Star Matinal. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ajuns astazi in fața magistraților, in dosarul de șantaj. De ce vrea sa il traga la raspundere pe avocatul ei / VIDEO

12:35, 25.03.2024 - La finalul lunii februarie, Oana Zavoranu a ajuns in fața magistraților in dosarul in care este acuzata de șantaj. Astazi, bruneta a fost, din nou, la Curtea de Apel și susține ca iși va trage și avocatul la raspundere, dupa ce apele se vor liniști.

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Hamude Dawoud, primele declarații dupa ce s-a casatorit! Ce spune artistul despre femeia care a reușit sa il cucereasca

22:55, 20.03.2024 - Hamude Dawoud face primele declarații dupa ce s-a casatorit, in urma cu doar cateva zile. Artistul vorbește, in exclusivitate, despre femeia care i-a furat inima și a reușit sa il duca in fața ofițerului de stare civila.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Primele declarații ale lui Sandel Balan dupa ce Andreea Balan l-a iertat pe George Burcea: ”Treci peste orgolii cand ai copii!” EXCLUSIV

20:00, 20.02.2024 - Vestea ca Andreea Balan a facut pace cu actorul George Burcea a adus multa bucurie in familia celebrei artiste. Contactat de Playtech Știri, Sandel Balan, tatal Andreei Balan, ne-a vorbit despre relația actuala a foștilor soți: ”Mai intai de toate, ei trebuie sa fie parinți!”, a menționat fostul impresar…


Ce parere ai despre aceasta stire?