Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Evadare ca în filme a unui fost dinamovist » A fugit de la echipă chiar pe aeroport: „Am schimbat terminalul și am luat avionul spre casă”

Publicat:

Iulian Tameș (42 de ani), fost jucator la Dinamo și la echipa naționala, a dezvaluit la GSP Live un episod mai puțin știut din cariera sa. In 2005, talentatul mijlocaș ajunsese in Rusia, la , insa sfarșitul acelei experiențe a fost unul nebanuit. nu a fost deloc pe placul lui Iulian Tameș. Fostul dinamovist nu s-a adaptat in Rusia și a ales o metoda spectaculoasa de a „evada” din Rusia. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca-n filme in Franta! Doi ofițeri de inchisoare au murit in timpul atacului (VIDEO)

19:00, 14.05.2024 - Atac si evadare ca-n filme in Franta! Doi gardieni au murit, marti dimineata, dupa ce furgoneta cu care transportau un detinut a fost atacata cu focuri de arma. Alti trei agenti au fost raniti, dintre care unul foarte grav. Detinutul a fugit Atacul a fost efectuat de un comando format din 4 infractori…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

Ministrul Culturii interzice doua filme rusești

12:11, 10.04.2024 - Arhiva Naționala de Filme reziliaza contractul pentru difuzarea a doua filme considerate propaganda rusa și care urmau sa fie proiectate la Cinema Eforie și Cinema Union. Este inacceptabil ca astfel de producții cinematografice, vadit propagandistice, finanțate de statul rus, in contextul razboiului…

Alerte cu bomba in Rusia, in zi de doliu național. Aeroport paralizat la Moscova, oameni evacuați dintr-un mall in Sankt Petersburg

16:21, 24.03.2024 - Alerte cu bomba la Moscova și Sankt Petersburg, in ziua de doliu național dupa masacrul de la sala de spectacole Crocus City Hall. Un aeroport din capitala Moscovei a fost paralizat, duminica, dupa ce pasagerul unui avion a anunțat ca are o bomba in rucsac. Iar in orașul natal al președintelui Vladimir…

Un student rus a fost arestat dupa ce și-a schimbat numele de rețeaua Wi-Fi. Baiatul a aratat susținere pentru Ucraina

15:11, 10.03.2024 - Un student din Rusia a fost arestat dupa ce și-a schimbat numele de la rețeaua Wi-Fi cu un slogan dedicat Ucrainei. Vecinii care au observat fapta, au alertat autoritațile, iat tanarul a fost condamnat la inchisoare timp de 10 zile.

Un nume mare din istoria lui Dinamo a remarcat ce s-a schimbat in club: „ E mana lui! E dinamovist, știe ce inseamna clubul”

16:46, 03.03.2024 - Dinamo a impresionat in ultimele meciuri din 2024. „Cainii” au speranțe tot mai mari ca pot scapa de retrogradare, iar antrenor Zeljko Kopic este tot mai laudat. Claudiu Vaișcovici, unul dintre numele importante din istoria lui Dinamo, a analizat situația formației roș-albe. Și spune ca antrenorul croat…


Ce parere ai despre aceasta stire?