Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Evadare ca în filme, în Franța. Bărbați înarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

Publicat:
(video) Evadare ca în filme, în Franța. Bărbați înarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclitMusca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Evadare ca-n filme in Franta! Doi ofițeri de inchisoare au murit in timpul atacului (VIDEO)

19:00, 14.05.2024 - Atac si evadare ca-n filme in Franta! Doi gardieni au murit, marti dimineata, dupa ce furgoneta cu care transportau un detinut a fost atacata cu focuri de arma. Alti trei agenti au fost raniti, dintre care unul foarte grav. Detinutul a fugit Atacul a fost efectuat de un comando format din 4 infractori…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

17:35, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews. Doi ofițeri francezi de inchisoare au fost uciși in ambuscada.…

VIDEO | Evadare ca in filme pe o autostrada din Franța: Un convoi a fost atacat, doi polițiști au murit, iar un deținut a evadat

17:26, 14.05.2024 - O evadare spectaculoasa a avut loc pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un deținut a fost atacat pe șosea de mai multe persoane inarmate. Doi polițiști au murit in urma luptelor, iar un deținut a evadat.Atacul a avut loc marți, in jurul orei locale 11.

Evadare ca-n filme pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un traficant de droguri a fost atacat, trei polițiști au murit (video)

17:20, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien.…

(video) Un „comando” a ucis trei polițiști francezi și a eliberat un deținut periculos poreclit „Musca”: „Un șoc pentru noi toți”

16:26, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien,…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Doi ofițeri de poliție francezi au fost uciși și alți trei raniți intr-o ambuscada asupra unei dube de penitenciar. Deținutul din vehicul a fugit VIDEO

14:55, 14.05.2024 - O evadare din inchisoare s-a soldat cu doi ofițeri uciși și un deținut fugar in Franța. Alți trei ofițeri au fost grav raniți in urma „atacului cu mașina de asalt” pe o autostrada din Eure, in nord-vestul Franței.

Gabriela Ruse, invinsa de Caroline Garcia. Romanca s-a oprit in sferturile turneului de la Rouen (WTA)

21:16, 19.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Gabriela Ruse a fost invinsa de Caroline Garcia, a doua favorita, cu 6-3, 6-4, vineri, in sferturile de finala ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franta), dotat cu premii totale de 232.244 de euro, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?