Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evadare ca-n filme în Franţa! Doi ofițeri de închisoare au murit în timpul atacului (VIDEO)

Publicat:
Evadare ca-n filme în Franţa! Doi ofițeri de închisoare au murit în timpul atacului (VIDEO)

Atac si evadare ca-n filme in Franta! Doi gardieni au murit, marti dimineata, dupa ce furgoneta cu care transportau un detinut a fost atacata cu focuri de arma. Alti trei agenti au fost raniti, dintre care unul foarte grav. Detinutul a fugit Atacul a fost efectuat de un comando format din 4 infractori inarmati, care […] The post Evadare ca-n filme in Franta! Doi ofițeri de inchisoare au murit in timpul atacului (VIDEO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

VIDEO | Evadare ca in filme pe o autostrada din Franța: Un convoi a fost atacat, doi polițiști au murit, iar un deținut a evadat

17:26, 14.05.2024 - O evadare spectaculoasa a avut loc pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un deținut a fost atacat pe șosea de mai multe persoane inarmate. Doi polițiști au murit in urma luptelor, iar un deținut a evadat.Atacul a avut loc marți, in jurul orei locale 11.

Evadare ca-n filme pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un traficant de droguri a fost atacat, trei polițiști au murit (video)

17:20, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien.…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Povestea fabuloasa a actorului care a ajuns frate cu propriul tata. A jucat in aproape 40 de filme și a murit pe scena, in timpul unui spectacol

19:40, 16.04.2024 - Povestea fabuloasa a actorului care a ajuns frate cu propriul tata. A jucat in aproape 40 de filme și a murit pe scena, in timpul unui spectacol! Este vorba despre nimeni altul decat fabulosul Cornel Coman, care a fost unul dintre cei mai remarcabili actori ai scenei și ecranului romanesc, cu o cariera…

Scenariu exploziv despre atacul terorist de la Moscova: Ofițeri FSB s-ar fi putut afla in sala de concerte in timpul atacului

08:50, 26.03.2024 - Ofițeri FSB s-ar fi putut afla in sala de concerte in timpul atacului terorist de la Moscova, noteaza agenția Nexta, care a analizat imaginile de la atacul terorist de la "Crocus City Hall" și a observat ca in sala de concerte, unde au izbucnit cele mai sangeroase evenimente ale atacului terorist, se…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?