Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evenimentele culturale din mai și aprilie, anulate la Castelul Corvinilor

Publicat:

Evenimentele culturale din mai și aprilie au fost  anulate la . Decizia vine ca urmare a evoluției epidemiologice la The post Evenimentele culturale din mai și aprilie, anulate la appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marele labirint subteran de langa Castelul Corvinilor. Ce se ascunde sub un deal legendar din Hunedoara VIDEO

06:45, 08.05.2024 - Peste 400.000 de turiști viziteaza anual Castelul Corvinilor din Hunedoara, insa foarte puțini dintre ei urca pe Dealul Sanpetru, pentru a explora locul spectaculos, care pastreaza numeroase vestigii istorice și enigme.

Cum arata noua promenada din centrul Hunedoarei, cladita de muncitorii aduși din țari exotice VIDEO

13:00, 24.04.2024 - Muncitorii nepalezi și din alte țari din sudul Asiei au devenit prezențe obișnuite pe șantierele din centrul istoric al Hunedoarei, unde sunt reabilitate albia raului Cerna și straduțele de la Castelul Corvinilor din Hunedoara

IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A

16:00, 01.04.2024 - Invitat: Cristian ROMAN, istoric și Constantin GAINA, artist fotograf The post IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE

17:25, 19.03.2024 - Invitat: prof. dr. ing. Victor VAIDA, presedintele Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania The post CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC

13:31, 14.03.2024 - Invitat: Ionuț CODREA, arheolog Producție realizata de Hd Mediapress Studio S.R.L. pentru Televiziunea Info Hd Deva The post CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Elev prins cu pistolul la școala! Il avea in banca, sub carți

08:15, 12.03.2024 - Un elev de 17 ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost prins de politisti, in timpul unui control, cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti.  ”In 11 martie a.c., ca urmare a efectuarii unei razii in municipiul Lupeni, politistii Biroului Ordine Publica au  identificat, intr-o…

Uimitoarea statuie a lui Ioan de Hunedoara va fi reparata dupa 150 de ani. Se afla pe cel mai inalt turn VIDEO

23:05, 09.03.2024 - Cea mai spectaculoasa statuie care il infațișeaza pe Ioan de Hunedoara va fi restaurata dupa un secol și jumatate. Monumentul din bronz a fost amplasat pe cel mai inalt turn din Castelul Corvinilor.

Cum s-a transformat centrul istoric din Hunedoara, la un an de la intrarea in șantier VIDEO

15:15, 07.03.2024 - A trecut un an de cand Centrul istoric din Hunedoara a intrat in șantier, pentru a fi reabilitat cu ajutorul fondurilor europene. Cele trei proiecte europene au schimbat treptat infațișarea zonei traversata de turiștii care ajung la Castelul Corvinilor din Hunedoara


Ce parere ai despre aceasta stire?