Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eutelsat a suspendat un canal kurd la cererea Ankarei

Publicat:

Operatorul european de sateliți Eutelsat a indicat miercuri ca a suspendat difuzarea unui canal de televiziune kurd la cererea distribuitorului turc de audiovizual, decizie denunțata de Federația Europeana a Jurnaliștilor, potrivit AFP.

Suntem prezenți în Turcia și în acest cadru am tratat cu autoritațile turce și în special cu CSA (autoritatea audiovizualului) turc, care se numește RTaoeK', a explicat directorul general al în fața Comisiei afacerilor economice a Senatului francez.

'RtaoeK…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Ziariștilor Profesioniști l-a suspendat pe Dumitru Manea (Miron Manega) din funcția de vicepreședinte: Propaganda rusa vine in toate formele

10:30, 30.04.2024 - In 29 aprilie a.c., a avut loc ședința Consiliului Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Romania, la care au fost invitați sa participe toți membrii sai. Au fost prezenți noua membri  și ca invitat Dan Constantin, președinte al Comisiei de Ate

DECIZIE FARA PRECEDENT Gigi Becali, suspendat și amendat de Federația Romana de fotbal

12:45, 02.04.2024 - Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a primit o sancțiune fara precedent din partea Comisiei de Disciplina a Federației Romane de Fotbal The post DECIZIE FARA PRECEDENT Gigi Becali, suspendat și amendat de Federația Romana de fotbal first appeared on Informatia Zilei .

Gigi Becali tuna și fulgera, dupa ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Cum a reacționat afaceristul care a fost sancționat de Comisia de Disciplina: „Au mintea intunecata”

12:25, 02.04.2024 - Dupa ce a primit o lovitura dura din partea Comisiei de Disciplina, Gigi Becali a venit cu prima reacție in acest caz. Iata ce spune Latifundiarul din Pipera, dupa ce a fost suspendat pentru un timp de șase luni din fotbal!

Chicu, dupa ce Canal 5 a fost suspendat: I-au pus Maiei Sandu intrebari incomode. A fost inchis ca așa a vrut țafna”

09:50, 22.03.2024 - „Așa a vrut țafna”. Astfel a reacționat fostul prim-ministru, Ion Chicu, dupa ce ieri, 21 martie, activitatea companiei Media Content Distribution, care deține televiziunea Canal 5 și postul de radio Maestro FM, a fost sistata temporar.

Andi Cristea, discuții cu secretarul general al OCDE: „Un angajament catre un viitor mai prosper și sustenabil pentru țara noastra”

13:35, 15.03.2024 - Articolul Andi Cristea, discuții cu secretarul general al OCDE: „Un angajament catre un viitor mai prosper și sustenabil pentru țara noastra” se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Deputatul PSD Andi Cristea, vicepreședinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților si Senatului pentru sprijinirea…

Membru al Comisiei de Disciplina și Etica din cadrul AJF Dambovița, suspendat pentru intermedierea unei posibile mite

11:25, 07.03.2024 - Comisia de Disciplina și Etica din cadrul Federației Romane de Fotbal a decis suspendarea pentru o perioada de 10 luni și amendarea cu 100.000 lei ai unui observator federal dambovițean. Vasile Dan a fost acuzat ca la un meci din Liga 3, ar fi incercat sa intermedieze o posibila mita pentru arbitrii…

Nicolae Ciuca a lansat candidații PNL la CJ Neamț și Primaria Roman

18:15, 29.02.2024 - ■ George Lazar va candida la președinția CJ, iar deputatul Leoreanu va candida din nou pentru primaria Roman ■ Nicolae Ciuca, președintele PNL, președintele Senatului, fost premier,  a lansat candidaturile deputatului Laurențiu Leoreanu, președintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta…

KAAN, primul avion de vanatoare fabricat in Turcia, a intreprins primul zbor VIDEO

14:16, 21.02.2024 - Primul avion de lupta turcesc de productie interna, denumit KAAN, a intreprins miercuri primul sau zbor, in cadrul eforturilor Ankarei de a-si moderniza aviatia militara, transmite Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?