Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – Pardon, Domnule Parasca!

Publicat:

Mai puțin obișnuit, continui „Incetinitorul” de marți, aici și acum, joi, avand in vedere ca e inceput de an, temele sunt relativ puține, chiar daca... The post Pardon, ! appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP)

07:55, 26.04.2024 - De fapt e vorba de unul și de ceilalți adunați in jurul lui și care se cred politicieni. Cateodata chiar ma mir cand oameni, cunoscuți,... The post Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Paradoxul mincinosului in Aradul pierdut creștinește in campanie

08:35, 23.04.2024 - Nu e nimic sofisticat aici, e doar un exercițiu de imaginație pornind de la vestitul paradox antic al mincinosului: ce face un cretan cand afirma... The post Incetinitorul de particule – Paradoxul mincinosului in Aradul pierdut creștinește in campanie appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

12:40, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

09:00, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc

07:50, 12.04.2024 - Intr-o comunitate mai mica și din ce in ce mai mica, cum este cea aradeana, tu, ziarist, trebuie sa fii cu ochii-n patru. Daca iți... The post Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Procesul lui Julian Assange și mult trambițata libertate a presei

09:55, 23.02.2024 - Pierduta intre atatea scandaluri și prioritați la zi, cazul lui Julian Assange, fondator in 2006 a WikiLeaks, este aproape uitat in zilele noastre. Apropoul este... The post Enola Day – Procesul lui Julian Assange și mult trambițata libertate a presei appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice

08:40, 20.02.2024 - Saptamana trecuta s-a terminat cu zama de duminica a lui Bibi. Nimic de zis, arata bine, mult mai bine decat evenimentele și știrile care au... The post Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie?

08:35, 13.02.2024 - Aradeanul adevarat, neaoș și liniștit, se pricepe neaparat la doua lucruri. Nu va mai țin in tensiune, e vorba de piaț’ și de fotbal. Așa... The post Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?