Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – Cu o falcă în cer, mâncând cultură, pornind de la cazul Bulbuc

Publicat:

Intr-o comunitate mai mica și din ce in ce mai mica, cum este cea aradeana, tu, ziarist, trebuie sa fii cu ochii-n patru. Daca iți... The post – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP)

07:55, 26.04.2024 - De fapt e vorba de unul și de ceilalți adunați in jurul lui și care se cred politicieni. Cateodata chiar ma mir cand oameni, cunoscuți,... The post Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

DOCUMENT. Conducerea Primariei Targu Mureș recunoaște ca a comis ”o eroare” in cazul Cinematografului ”Arta”

22:05, 24.03.2024 - Consilierii locali ai municipiului Targu Mureș vor decide joi, 28 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobarii acordarii in administrarea Centrului de Cultura, Arta și Agrement Targu Mureș a patrimoniului aferent Cinematografului "Arta" de la Serviciul Public…

Fifor, la steaua PSD: era de undeva cand s-a zarit, azi il vedem, dar nu e

08:15, 15.03.2024 - Au și partidele povestea lor. Ca și politicienii, care oameni sunt și ei, de-or fi Falca, Fifor, Bibarț sau Ciolacu. Iar oamenii au fiecare cate... The post Fifor, la steaua PSD: era de undeva cand s-a zarit, azi il vedem, dar nu e appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Calin Bibarț, primarul cu inima de piatra…

08:30, 08.03.2024 - Habar n-am daca premierul Ciolacu il cunoaște sau macar a auzit de Calin Bibarț, prin voia domnului Falca, primar al municipiului Arad. Poate i-o fi... The post Calin Bibarț, primarul cu inima de piatra… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un Ferrari furat de la un pilot de Formula 1 a fost recuperat dupa 28 de ani

17:30, 04.03.2024 - Un Ferrari furat de la fostul pilot austriac de Formula 1 Gerhard Berger in urma cu aproape trei decenii a fost gasit de poliție, scrie Sky News. Berger participa la Marele Premiu de la San Marino din 1995, organizat la Imola, Italia, cand Ferrari-ul sau F512M a fost furat. Tot atunci a fost furata…

Enola Day – Marțișorul și alte sarbatori comasate

07:35, 01.03.2024 - Ce sa fac daca apare tocmai pe 1 Martie, trebuie sa punctez momentul, nu? Cu atat mai mult cu cat inca sunt sub impresia documentarului-ancheta... The post Enola Day – Marțișorul și alte sarbatori comasate appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Procesul lui Julian Assange și mult trambițata libertate a presei

09:55, 23.02.2024 - Pierduta intre atatea scandaluri și prioritați la zi, cazul lui Julian Assange, fondator in 2006 a WikiLeaks, este aproape uitat in zilele noastre. Apropoul este... The post Enola Day – Procesul lui Julian Assange și mult trambițata libertate a presei appeared first on Special Arad · ultimele știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?