Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" face dezăluiri despre gestul lui Cristian!

Publicat:

Plecarea lui Cristian din casa "Mireasa pentru fiul meu" a facut-o pe Elly sa sufere enorm. De când iubitul ei a sarit gardul nu-si gaseste linistea si este mereu trista.

Elly a povestit în cadrul emisiunii ca nu întelege de ce Cristian a luat aceasta decizie, dar a mai dezvaluit si un lucru extrem de interesant. Elly a povestit faptul ca iubitul ei a mai dorit si cu alte ocazii sa paraseasca competitia. "A mai spus si altadata ca vrea sa sara gardul. Si baietii stiu. La ultima noastra cearta, din seara cu clubul, mi-a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Elena, reacție dura dupa ce a vazut-o pe Antonia ca interacționeaza cu Valentin. Ce a urmat

17:50, 10.06.2024 - Dupa ce i-a fost blocata comunicarea cu Cristian, Antonia a interacționat cu Valentin de mai multe ori, iar acest lucru a enervat-o la culme pe Elena, care nu și-a mai putut stapani reacțiile. Cele doua concurente și-au adresat replici dure.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Antonia a facut-o pe doamna Daniela sa planga de emoție in live. Mama lui Cristian a imbrațișat-o

15:41, 05.04.2024 - In gala de pe 5 aprilie 2024 doamna Daniela a lacrimat cand a auzit ce parere are Antonia despre mama partenerului ei. Fata a precizat ca e foarte important pentru ea sa aiba o relație buna cu soacra.

Mireasa, sezon 9. Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura, iubita lui Cristian

12:05, 19.03.2024 - Laura a fost foarte trista in ultimele zile, de cand doamna Daniela a blocat-o și, potrivit regulamentului, nu are voie sa interacționeze cu Cristian. Tanara a plans și le-a povestit fetelor despre interacțiunile sale cu mama iubitului.


Ce parere ai despre aceasta stire?