Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipamente medicale de 40.000 de euro, donate secțiilor din Timișoara în care sunt internați copii născuți prematur: “Ani de zile am cârpit aparatură veche”

Publicat:

Mai multe șanse la viața pentru micuții care vin pe lume prematur, cu afecțiuni grave, internați la doua spitale din Timișoara. Organizația “Salvați Copiii” a dotat cele doua unitați medicale cu trei echipamente medicale de ultima generație, in valoare de 39.000 de euro. Este vorba de un monitor transcutanat de gaze sangvine, care permite monitorizarea […] medicale de 40.000 de euro, donate secțiilor din Timișoara in care sunt internați copii nascuți prematur: “Ani de zile am carpit aparatura veche” a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

DINCOLO DE RIMELARI – Șerban FOARȚA – Misiva veche: Despre cireșe, in aprilie

09:36, 07.04.2024 - Timisoara, 10 aprilie 2004   Stimate domnule Radu Cosasu,   Va dedicasem, initial, o „rimelare” (pe care o anexez acestor randuri), in calitatea dumneavoastra de cunoscator indubitabil al versurilor lui J.-B. Clement, puse pe muzica de un Renard (?!) si interpretate, intre altii, superlativ, de Yves…

Din ce cauza au ajuns la spital zeci de elevi și profesori de la un colegiu din Timișoara. Ce spun medicii: "Aceleași simptome..." 

18:30, 03.04.2024 - Peste 100 de persoane, 86 elevi si 21 de profesori de la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara au ajuns la spital cu simptome digestive. Care a fost cauza pentru care cadrele didactice și copiii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce spun cadrele medicale.

Trei caravane medicale vor ajunge in comunitațile rurale vulnerabile

09:30, 27.03.2024 - Accesul la ingrijirea medicala este extrem de important pentru persoanele din comunitațile vulnerabile, care traiesc in regiuni indepartate. In condițiile in care mai puțin de jumatate (47%) din localitațile din Romania au suficienți medici de familie, 328 de comune nu au medic de familie, iar distribuția…

Caravane mobile dotate cu aparatura medicala vor ajunge in comunitatile rurale defavorizate

15:50, 26.03.2024 - Caravane mobile dotate cu aparatura medicala vor ajunge in comunitatile rurale defavorizate, care traiesc in regiuni indepartate. Presedintele executiv al organizatiei Salvati Copiii, Gabriela Alexandrescu, a declarat ca aceste caravane medicale erau necesare pentru ca mai putin de jumatate din localitatile…

Fundația Pentru Voi din Timișoara indeamna la echitate in accesarea serviciilor medicale

17:35, 20.03.2024 - Pentru a marca Ziua Mondiala a Sindromului Down, Rețeaua Internaționala Down Syndrome International lanseaza campania „Health Equity”, campanie de conștientizare a nevoii persoanelor cu dizabilitați la acces echitabil la servicii medicale. Fundația Pentru Voi din Timișoara se alatura demersului, prin…

„Salvați Copiii” cere interzicerea reclamelor la jocurile de noroc. Ce alte masuri propune organizația

13:06, 14.02.2024 - „Salvați Copiii” a transmis un apel catre Parlament prin care cere impunerea restricții stricte asupra publicitații la jocurile de noroc. De asemenea, organizația non-guvernamentala propune stabilirea unei distanțe minime intre salile de jocuri și unitațile de invațamant.

Peste 90% dintre investigațiile medicale facute la ambulatoriul de la Spitalul Victor Babeș, decontate

11:05, 13.02.2024 - Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara dorește sa informeze publicul despre oferta variata a ambulatoriului de specialitate. Pentru ca majoritatea examinarilor din acest ambulatoriu integrat sunt decontabile de Casa de Sanatate, este important ca oamenii sa știe care sunt aceste servicii medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?