Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

e-retete.ro: Placinte cu urda si marar

Publicat:

Am experimentat putin cu un aluat nou care mi a placut mult fiindca se lucreaza usor, gustul este foarte bun si in prima zi este crocant si faramicios, aproape ca un foietaj. Si a doua zi aluatul e bun, dar se inmoaie un pic. Aluatul este inspirat din cartea Turquoise de Greg si . Daca va inchipuiti, Radu care are impresia ca o sa ajung sa mi fac apa in casa, m a intrebat daca aceste placinte trabuc sunt cumparate, i s a parut ca ar fi imposibil sa le fac asa rotunde in casa. Dar nu e ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

13 mai, ziua internaționala a cocktailurilor! Vezi aici cele mai bune rețete

00:50, 13.05.2024 - Cocktailurile reprezinta o parte esențiala a culturii de bar și sunt apreciate pentru varietatea lor de arome și stiluri. Pe 13 mai, cocktailurile sunt in centrul atenției deoarece este Ziua Internaționala a Cocktailurilor, o sarbatoare dedicata artei și culturii mixologiei. Aceasta zi ofera o oportunitate…

Sarmalele - preparatul culinar cu o diversitate de retete si denumiri

07:41, 28.04.2024 - De post sau cu carne, cu cartofi sau cu urda, cu pasat sau cu razalai, in foi de varza, leustean, loboda, macris sau podbal, in frunza de tei sau de dud, sarmalele sunt, in Romania, un preparat culinar cu o diversitate de retete si denumiri, precum piroste, curechi, purcei, galuste, papusi, pumni, broboade…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Munch, aplicatia care ajuta la reducerea risipei alimentare, a fost lansata oficial in Romania

12:50, 25.03.2024 - Munch, aplicatia care ajuta la reducerea risipei alimentare, s-a lansat oficial pe piata din Romania, iar prin intermediul ei clientii vor putea achizitiona produse alimentare de la restaurantele si magazinele lor preferate, la reduceri cuprinse intre 50 – 70%. Potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES,…

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

Ferma de oi unde se prelucreaza laptele dupa rețete de acum 300 de ani. „Nici macar pentru noi nu ne-a mai ramas branza”

04:50, 03.03.2024 - Familia Cojanu transforma laptele obținut de la oile fermei lor in branza, caș, urda și alte specialitați dupa rețete moștenite din batrani. Pe langa succesul obținut cu preparatele lor, ei iși deschid acum porțile stanei pentru cei mici, sa cunoasca indeaproape vietațile și modul lor de ingrijire.


Ce parere ai despre aceasta stire?