Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două bărci de patrulare rusești au fost distruse în apropiere de Insula Șerpilor de o dronă ucraineană

Publicat:

Doua barci de patrulare rusești Raptor au fost distruse in apropiere de Insula Șerpilor de o drona ucraineana Bayraktar luni dimineața, ora locala, a informat ucrainean, citandu-l pe șeful generalului forțelor armate.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

O drona ucraineana a lovit o instalație petroliera rusa la o distanța „record” de 1.500 km

09:05, 10.05.2024 - O drona ucraineana a lovit joi o importanta uzina de prelucrare a petrolului din regiunea rusa Bașkiria de la o distanța de aproximativ 1.500 km, a declarat o sursa de informații de la Kiev, acesta fiind cel mai lung atac de acest tip de la inceputul razboiului.

Armata a mai descoperit o drona suspecta in apropiere de baza militara Mihail Kogalniceanu

12:15, 18.04.2024 - O noua drona suspecta a fost descoperita de armata in langa aeroportul din Constanța, in apropiere de baza militara Mihail Kogalniceanu. Este al doilea incident de acest fel din ultimele zile.

O drona ar fi cazut in apropiere de Braila. Politia si Jandarmeria au izolat zona

16:55, 29.03.2024 - O drona ar fi cazut joi seara, in apropiere de Braila, relateaza debraila.ro, neexistand insa o confirmare a incidentului din partea autoritatilor. Politia si Jandarmeria au izolat zona in care a fost semnalata cadrea dronei. MApN A anuntat vineri ca elemente dintr-o posibila drona au fost gasite in…

Armata a ridicat fragmentele dronei prabușite in Insula Mare a Brailei și urmeaza sa stabileasca originea

16:45, 29.03.2024 - ACTUALIZARE Ministerul Apararii anunța ca joi seara au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (drona), pe un teren agricol din Insula Mare a Brailei. Fragmentele de drona au fost ridicate de militari, pe unele din ele fiind cuvinte in alfabetul chirilic. Ele vor fi…

Drona cazuta pe teritoriul Romaniei: Prima reacție de la Kremlin

13:05, 29.03.2024 - Kremlinul nu știe despre ramașițele unei drone gasite in Romania, a declarat secretarul de presa al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, noteaza Ria Novosti, potrivit Rador Radio Romania. Anterior, Ministerul Apararii al Romaniei a comunicat astazi ca in localitatea Insula Mare de pe malul…

Momentul in care o racheta ucraineana lovește in aer și doboara o drona Shahed deasupra Odesei

13:15, 11.03.2024 - Forțele navale ucrainene au publicat o inregistrare video in care a fost surprins momentul in care o drona Shahed-136 de proveniența iraniana, folosita de ruși impotriva țintelor din Ucraina, a fost doborata de o racheta sol-aer deasupra regiunii Odesa.

Imagini cu blindate rusești distruse dupa un atac ucrainean cu drona FPV | VIDEO

16:51, 26.02.2024 - Un depozit aflat in sudul Ucrainei a fost ținta operatorilor ucraineni de drone FPV. Conform unor imagini publicate pe rețelele de socializare, ucrainenii au reușit sa distruga blindate rusești prețioase, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?