Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorința bizară a unui cunoscut rapper francez

Publicat:

s-a aratat deranjat de modul puternic in care este iluminat pe perioada nopții.

"Locuiesc in Creteil, la etajul cinci, și cand lumina ajunge la mine noaptea, ma trezește pe mine sau pe iubita mea. Este destul de ciudat. Aș vrea sa mi se respecte programul, unii mai și lucreaza, ce naiba", a spus artistul cu sinceritate in urma cu cateva zile, la .

Youssoupha nu este singurul care are aceasta doleanța. Sute de francezi, reprezentanți ai ONG-urilor, vor ca simbolul parizian sa nu mai fie iluminat noaptea din motive ecologice și de mediu.

Foto:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Ana Baniciu aflata in ultima luna de sarcina. „Eu azi, 1 iunie, plansa toata. Așa fac eu cand se termina un capitol”

17:00, 01.06.2024 - Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, se afla in ultima luna de sarcina și in curand, ea și Edy Kovacs vor deveni pentru prima oara parinți și se vor muta in casa noua. De Ziua Copilului, Ana Baniciu a postat pe Instagram imagini cu vechiul apartament.„Eu azi, 1 iunie, plansa toata. Așa fac eu cand se…

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 1 – 7 iunie 2024. Luna Noua in Gemeni | VIDEO URANISSIMA

12:10, 31.05.2024 - Horoscop Urania saptamanal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru saptamana 1 - 7 iunie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. In fiecare vineri, Urania iți spune de ce trebuie sa te ferești in saptamana care urmeaza, ce probleme medicale pot sa apara și ce șanse ai sa te imbogațești.Horoscop…

Mesajul controversat al unui cunoscut economist roman. „Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net e doar eșecul tau”

16:45, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman cu studii in Elveția a starnit o adevarata furtuna afirmand ca, in acest moment, oricine nu reușește sa caștige cel puțin 1.500 de euro net este principalul vinovat de acest lucru.

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada noaptea. „La varsta asta nu gandești prea mult”

17:25, 05.05.2024 - Nisa, al 5-lea cel mai populat oraș al Franței, le interzice minorilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada dupa ora 23:00. Cei prinși afara neinsoțiți de un adult, vor fi duși acasa, iar parinții risca sa fie amendați.

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie in timpul unei emisiuni

17:15, 27.04.2024 - Rageh Omaar, in varsta de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat in timpul aparitiei live, potrivit Sky News. Ulterior, conducerea postului a anulat redifuzarea emisiunii, potrivit actualitate.org. Deoarece momentul a starnit numeroase comentarii,…

Ce ascunde China in Wuhan. Misterele locului de unde a pornit pandemia, dezvaluite de un cunoscut vlogger roman VIDEO

08:00, 20.04.2024 - Catalin Stanciulescu, vlogger-ul roman devenit celebru pentru in peregrinarile sale a facut interviu cu fratele celebrului baron al drogurilor, Pablo Escobar, a vizitat Wuhan, locul din China de unde a pornit pandemia care a ucis zeci de milioane de oameni.

Pregatiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”

09:50, 10.04.2024 - Au inceput pregatirile pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”. Marioara Babu, bacița de la Stana „Ștefanu” și deținatoarea titlului de Tezaur Uman Viu, s-a deplasat cu echipa sa, respectiv membrii familiei pentru a pune la punct zona de alimentație publica.…

„L-au rastignit mai rau decat pe Isus”. Cum se folosește Trump de biserica pentru a caștiga voturile americanilor

07:05, 03.04.2024 - Cunoscut pentru spectacolele sale de campanie electorala, fostul președinte Donald Trump tinde acum sa-și termine mitingurile intr-o nota solemna. Incearca sa foloseasca religia pentru a caștiga voturi, relateaza New York Times.


Ce parere ai despre aceasta stire?