Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorin Cocoș, declarație BOMBĂ despre Elena Udrea: "Regret cu tărie..."

Publicat:

Romania TV a prezentat o serie de declarații ale lui Dorin Cocoș, despre . In fața judecatorilor de la ICCJ, Dorin Cocoș ar fi spus ca regreta foarte tare faptul ca a fost casatorit cu .

”Regret cu tarie ca am fost casatorit cu . Atat din punct de vedere al imaginii, cit și al familiilor”, a dezvaluit Ciutacu, ca a spus Dorin Cocoș in fața judecatorilor ICCJ.

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, de Ziua Europei: Cred cu tarie ca am gasit calea pentru a conta mai mult in Europa

12:15, 09.05.2024 - „Cred cu tarie ca am gasit calea pentru a conta mai mult in Europa”, afirma, joi, premierul Marcel Ciolacu intr-un mesaj de Ziua Europei. El spune ca Romania e in Schengen cu frontierele aeriene și maritime, „dar anul acesta trebuie sa facem dreptate pana

Beach, please! 2024 arunca plaja de la Costinești in aer, cu cei mai HOT artiști internaționali. Annita este doar unul dintre numele grele ale acestei ediții bomba!

12:00, 11.04.2024 - Anitta, artista momentului, este cap de afiș la ,,Beach, please!” 2024. Regina twerk-ului brazilian pune Costineștiul pe harta turneului sau mondial și vine pentru prima oara in Romania! Alaturi de ea, trapperi și rapperi consacrați precum Wizz Kalifa, Gucci Mane și Ice Spice ajung tot pentru prima…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Declarație-bomba de la Marcel Ciolacu: „PSD il va sprijini pe Klaus Iohannis sa obțina o poziție importanta la nivel european”

10:50, 22.02.2024 - Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a facut recent declarații referitoare la susținerea pe care partidul sau o va acorda lui Klaus Iohannis in vederea obținerii unei poziții relevante la nivel european. Ciolacu a subliniat importanța ca un roman sa ajunga intr-o poziție-cheie in…

Luni, 26 februarie – termenul limita de depunere a unor declaratii fiscale

10:45, 21.02.2024 - Economie Luni, 26 februarie – termenul limita de depunere a unor declaratii fiscale februarie 21, 2024 10:44 Administratia Judeteana a Finantelor Publice Teleorman informeaza contribuabilii ca 26 februarie 2024 este termenul limita de depunere a urmatoarelor declarații, pentru perioada de raportare…


Ce parere ai despre aceasta stire?