Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa, la un pas de tragedie după ce un bărbat a încercat să-l lovească cu mașina. Cum plănuiește artistul să se răzbune: ”Mi se face pielea de găină”

Publicat:

Viața lui este desprinsa parca dintr-un film. Artistul o duce cum nu se poate mai bine, dar asta nu-l ferește și de incidentele care apar neprevazut. De exemplu, recent, in miez de noapte, cantarețul a fost la un pas de o mare tragedie dupa ce un barbat a incercat sa-l loveasca cu mașina. In urma acestei intamplari șocante, iubitul lui Babs planuiește sa se razbune.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

Urmarire cu focuri de arma in Teleorman, dupa ce un șofer pe un buldoexcavator a incercat sa loveasca mașina de poliție

09:50, 01.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Teleorman. Un individ care conducea un buldoexcavator a incercat sa loveasca de mai multe ori o autospeciala de poliție. Ca sa-l opreasca, agenții au tras mai multe focuri de advertisment. Șoferul a reușit insa sa fuga și este cautat acum de polițiști.

A incercat sa intoarca mașina in drum, peste linia continua, iar manevra l-a costat viața

16:20, 25.03.2024 -  Un barbat in varsta de 65 de ani, din satul Braiești, comuna Cornu Luncii, și-a pierdut viața in accidentul care s-a produs luni dimineața, pe DN 2E, Spatarești-Gura Humorului. Ancheta poliției arata ca localnicul care a decedat a platit cu viața manevra prin care a incercat sa intoarca ...

Un barbat și-a pierdut viața in cartierul Burdujeni dupa ce a fost lovit de o mașina

11:05, 04.03.2024 - Un barbat in varsta de 66 de ani și-a pierdut viața in dimineața zilei de luni dupa ce a fost lovit de o mașina. Accidentul mortal s-a produs in jurul orei 6.30, in apropiere de trecerea de pietoni de la Torino, din cartierul Burdujeni. Șoferul in varsta de 29 de ani, din Plopeni, care conducea un ...

Definiția mansplaining-ului » Un barbat a incercat sa ii explice unei jucatoare profesioniste de golf cum sa loveasca mingea corect: „Joc golf de 20 ani...”

11:15, 23.02.2024 - Georgia Ball, jucatoare și antrenoare profesionista de golf din Marea Britanie, a postat pe Instagram o scena incredibila traita pe terenul de antrenament. In timp ce-și exersa loviturile și incerca sa iși imbunatațeasca lovitura, exersand mișcarile mai lent decat in mod obișnuit, un strain s-a apropiat…

Un barbat care isi agresase sotia a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie - El a fost urmarit, iar masina sa, oprita

14:00, 14.02.2024 - Un barbat din judetul Suceava care isi agresase sotia a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului spike, soferul fiind scos din masina si incatusat. Ulterior, el a fost internat la Psihiatrie, potrivit…

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?