Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump capitalizează enorm din scandalul ‘Stormy Daniels’: aproape jumătate din americani cred că acuzațiile împotriva lui sunt motivate politic (sondaj)

Publicat:

Americanii sunt din ce in ce mai divizați cu privire la faptul ca acuzațiile aduse lui sunt ceva serios, potrivit unui nou sondaj ABC, relateaza NY Post. Noul sondaj, publicat duminica, arata ca, in comparație cu un sondaj de saptamana trecuta, procentul celor care cred ca acuzațiile impotriva lui Trump sunt „foarte grave" a crescut cu 6 procente, in timp ce numarul celor care spun ca nu sunt „deloc grave" a crescut cu 4 procente.

In același timp, jumatate dintre cei care tocmai au fost chestionați spun ca fostul președinte Trump merita sa fie pus sub acuzare in cazul ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blocul politic ce vrea sa redefineasca Europa și SUA: Trump și Orban dau fiori Occidentului prin ultimul anunț

00:35, 27.04.2024 - Donald Trump este gata sa reinnoiasca alianta conservatoare cu premierul nationalist al Ungariei Viktor Orban, a transmis candidatul republican in alegerile prezidentiale din SUA intr-un mesaj video difuzat vineri, relateaza Reuters, relateaza Agerpres.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL, in creștere in intențiile de vot la europarlamentare. AUR si SOS Romania pierd procente. Cați romani spun ca vor merge la urne

09:15, 23.04.2024 - Alianta PSD-PNL crește cu aproape trei procente in intențiile de vot la alegerile europarlamentare fața de luna trecuta, Alianta Dreapta Unita caștiga un procent, iar AUR si SOS Romania pierd impreuna aproape 6%, arata rezultatele unui sondaj INSCOP Research la comanda News.ro.Dintre cei chestionați,…

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.

Joe Biden și Donald Trump, cei mai detestați candidați din istoria SUA. Sondajele arata ca americanii vor vota „raul cel mai mic”

12:20, 04.04.2024 - Aproape niciodata in istoria recenta a Statelor Unite, doi candidati la presedintie, actualul presedinte democrat Joe Biden si fostul presedinte republican Donald Trump, nu au starnit atat de multa respingere in randul alegatorilor, conform mai multor sondaje, printre care și unul publicat miercuri…

VIDEO. Scandalul politic pe tema repartizarii banilor primariilor din Timiș continua cu etapa petițiilor

11:50, 21.02.2024 - Continua razboiul dintre Consiliul Județean Timiș și Prefectura Timiș. Marul discordiei il reprezinta cele doua hotarari ale CJT prin care administrația județeana a repartizat sume catre primarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?