Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dominic Raab, șeful diplomației britanice, însărcinat să îi ia locul lui Boris Johnson

Publicat:

Șeful diplomației britanice, , îi va ține locul premierului , aflat la terapie intensiva din cauza coronavirusului, relateaza AFP. va continua sa se asigure ca planurile premierului de combatere a pandemiei de coronavirus sunt duse mai departe, a spus Raab, potrivit Reuters.
Eurosceptic convins și un mare iubitor de box, a fost numit în funcție dupa ce a venit la putere în luna iulie.
este reprezentativ pentru o noua generație de conservatori care au intrat în Parlament în ultimii…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației europene a declarat ca SUA nu mai este o superputere

21:26, 04.05.2024 - Statele Unite și-au pierdut statutul de hegemon, iar China se transforma intr-o superputere, a declarat șeful diplomației europene, Josep Borrell, in timpul unui discurs susținut la Universitatea Oxford din Marea Britanie. „Sistemul internațional in care am trait dupa Razboiul Rece a incetat sa mai…

Seful diplomatiei britanice la Kiev: anunț mare pentru nevoile militare ale Ucrainei

06:00, 03.05.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a vizitat joi Kievul si a anuntat intentia Regatului Unit de a-si reuni partenerii luna viitoare pentru a strange fonduri cu scopul de a raspunde nevoilor militare ale Ucrainei, au anuntat serviciile sale, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Intrevedere intre seful diplomatiei americane si omologul sau chinez

09:50, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe, Wang Yi, la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia, informeaza Reuters…

Seful diplomatiei britanice indeamna la o utilizare creativa a activelor ruse inghetate pentru a ajuta Ucraina

21:55, 18.04.2024 - Seful diplomatiei britanice, David Cameron, a indemnat joi, in marja summitului G7 care se desfasoara pe insula italiana Capri, la cautarea unor moduri creative de a utiliza activele ruse inghetate pentru a finanta apararea Ucrainei, informeaza AFP.

Dupa ce luat cina cu Donald Trump, șeful diplomatiei britanice cere Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina

06:25, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a cerut marti Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina, dupa o intrevedere rara cu Donald Trump, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Putin va trebui tras la raspundere pentru moartea lui Navalnii, spune seful diplomatiei UE

18:05, 19.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va trebui ''tras la raspundere'' pentru moartea lui Aleksei Navalnii, a declarat pe platforma X seful diplomatiei europene Josep Borrell, dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu vaduva opozantului rus decedat recent in inchisoare, transmit AFP si Reuters.

Situația devine tot mai critica in Marea Roșie: atac asupra unei nave britanice in stramtoarea Bab el-Mandeb

05:50, 19.02.2024 - Firma britanica de securitate maritima Ambrey a informat ca o nava de transport marfa, sub pavilion Belize, inregistrata in Marea Britanie și operata de Liban, a raportat ca a fost atacata in stramtoarea Bab el-Mandeb, scrie Mediafax. Agenția britanica de operațiuni comerciale maritime (UKMTO) a…


Ce parere ai despre aceasta stire?