Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU în România! Sfârșit tragic pentru o CAMPIOANĂ de 33 de ani! Avea o fetiță

Publicat:

, tripla campioana nationala cu in 2001, 2004 si 2005, a incetat din viata la 33 de ani.

, Mihaela Branduse a fost diagnosticata cu o boala nemiloasa in 2013, iar in acelasi an a suferit o interventie chirurgicala, urmata de inceperea unui tratament sever.

Desi in urmatoarea perioada si-a mai revenit si analizele aratau bine, boala a recidivat. Joi, starea Mihaelei s-a agravat, iar sambata a incetat din viata.

Mihaela Branduse era casatorita si avea o fetita in varsta de 4 ani.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in cultura romana: Cornel Udrea a incetat din viața (VIDEO)

10:55, 11.04.2024 - In noaptea de 10 spre 11 aprilie, a murit cunoscutul umorist, dramaturg și jurnalist radio Cornel Udrea, informeaza Rador Radio Romania.Cornel Udrea s-a nascut pe 27 martie 1947, in Gheorgheni, județul Harghita.A absolvit Liceul „Mihai Eminescu” din Cluj, promoția 1964.

Autorul dublei crime de la Botoșani, care s-a folosit de o fetița de 13 ani ca sa scape, condamnat pe viața

18:45, 08.04.2024 - O dubla crima zguduia Romania in urma cu doi ani. In aprilie 2022, in comuna Cristinești din județul Botoșani, un barbat in varsta de 55 de ani a comis un dublu asasinat, pentru care acum a primit o sentința definitiva de inchisoare pe viața.

Danka, fetița disparuta din Serbia, a fost omorata! S-a speculat ca ar fi fost rapita de doua romance / FOTO

12:50, 04.04.2024 - Sfarșit tragic pentru fetița din Serbia, cautata in Romania! Danka a disparut de acasa și s-a spus ca ar fi fost rapita de doua romance. In urma cu puțin timp, s-a descoperit ca Danka a fost ucisa. Cele doua persoane care au comis crima au fost arestate!

DOLIU Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania și critic literar cunoscut, a incetat din viața la varsta de 84 de ani.

21:15, 23.03.2024 - Nicolae Manolescu, criticic literar și președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania, s-a stins din viața la 84 de ani, lasand in urma o moștenire culturala de neinlocuit. The post DOLIU Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania și critic literar cunoscut, a incetat din viața…

Rujeola a mai luat o viața: o fetița de doar un an a fost rapusa de boala

11:16, 21.03.2024 - ​825 de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in Romania in ultima saptamana, iar numarul deceselor a ajuns la 9, de la debutul epidemiei, anunța Institutul Național de Sanatate Publica.   O fetița in varsta de doar un an si doua luni, nevaccinata antirujeolic, a murit dupa ce a luat boala de la sora…

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Sfarsit tragic pentru o familie de romani din Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un cumplit incendiu care le-a cuprins apartamentul 

11:35, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital, au informat vineri pompierii, scrie Agerpres. Femeia si copiii ei – doi…

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?