Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în ciclismul belgian - Sportiv de mare perspectivă, mort la 22 de ani

Publicat:

Ciclistul belgian , castigator al Paris-Roubaix Tineret in primavara, a murit, vineri, la varsta de 22 de ani, la doua zile dupa un accident la antrenament, a anuntat echipa sa, Lotto-Dstny.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul neobișnuit pentru care un belgian a scapat de acuzațiile de conducere in stare de ebrietate: Stomacul sau produce alcool

01:05, 24.04.2024 - Un barbat belgian cu o afecțiune metabolica foarte rara, care determina organismul sau sa produca alcool, a primit o acuzație de conducere in stare de ebrietate impotriva sa, respinsa in instanța luni (23 aprilie), noteaza CNA.

Evenepoel, operat la clavicula dupa accidentarea din Turul Tarii Bascilor

09:55, 08.04.2024 - Ciclistul belgian Remco Evenepoel, implicat intr-o cazatura colectiva violenta in etapa a patra a Turului Tarii Bascilor, a fost operat "fara complicatii" de o fractura la clavicula dreapta, a anuntat, duminica, echipa Soudal-Quick Step, citata de AFP, potrivit Agerpres.

Belgianul Arnaud De Lie, atins de maladia Lyme

13:50, 28.03.2024 - Ciclistul belgian Arnaud De Lie este atins de maladia Lyme, ceea ce explica rezultate slabe din ultima vreme, a anuntat, joi, echipa Lotto-Dstny, citata de AFP, potrivit Agerpres. "In urma a noi examene medicale, maladia Lyme i-a fost diagnosticata lui Arnaud De Lie dupa descoperirea anticorpilor…

Danuț Lupu a cerut sa fie eliberat din inchisoare » Oferta-blitz de la un club din Romania: „Are o propunere de a deveni director sportiv”

12:50, 07.03.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) se pregatește pentru eliberarea din inchisoare. Fostul jucator a depus o cerere de eliberare condiționata și s-a prezentat joi, 7 martie, la Judecatoria Sectorului 5, pentru a discuta aceasta solicitare. Lupu este inchis de la inceputul lunii octombrie pentru ca a condus fara…

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

Palmaresul halterofililor moldoveni - cine sint cap de afiș in clasamente

16:25, 14.02.2024 - Cinci din primii opt halterofili, care au concurat la Campionatul European de la Sofia, au intrat in Top 10, noteaza Noi.md. Comitetul Național Olimpic și Sportiv anunța ca este vorba despre: -Daniel Lungu (61 kg, locul 7); -Ion Badanev (61 kg, locul 8); -Iulian Betca (55 kg, locul 9); -Andrian Comerzan…

Doliu in fotbalul internațional. Un sportiv de 21 de ani a murit la scurt timp dupa o cazatura pe teren

15:20, 10.02.2024 - Un fotbalist in varsta de 21 de ani a murit la doua zile dupa ce s-a prabușit pe terenul stadionul Paladin. Bryce Stanfiel studia științele și iși dorea sa devina stomatolog, in viitor. In urma sa au ramas membri familiei indurerați, iar colegii de echipa au pierdut un om valoros și bun.

Un sportiv roman risca sa rateze Jocurile Olimpice dupa ce n-a fost gasit la trei controale antidoping

19:40, 08.02.2024 - Ciclistul roman Vlad Dascalu (26 de ani) risca sa rateze participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, la care s-a calificat, pentru ca n-a fost gasit la trei controale antidoping, potrivit sptfm.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?