Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi ROMÂNI suspectați că au fost infectați cu VIRUSUL ZIKA. Ei sunt internați la Institutul Matei Balș din BUCUREȘTI

Publicat:

1454480548 face ravagii in țarile din America de Sud Doi cetațeni romani, care s-au intors de curand in țara, au ajuns la Institutul Matei Balș din Capitala, ei fiind speriați ca au contractat virusul care face ravagii in America de Sud.

Potrivit B1 TV, a emis o atenționare de calatorie pentru zonele afectate. Astfel, se recomanda femeilor însarcinate sa evite deplasarile în țarile în care existența virusului a fost deja confirmata.

&"La Institutul Matei Balș s-au prezentat doi cetațeni, soț și soție, care s-au întors…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO A vrut sa fenteze traficul din București și a ramas cu mașina suspendata pe linia de tramvai. Duba de tractari s-a blocat și ea

10:16, 18.04.2024 - Un șofer care a vrut sa fenteze traficul a blocat circulația tramvaielor din Capitala. S-a intamplat in zona Pipera, dupa ce barbatul a intrat cu mașina pe șine și a ramas blocat. Duba de tractari, chemata sa ii ia autoturismul de acolo, a ramas, la randul ei, blocata.

Morți suspecte! 20 de pacienți decedați pe secția ATI in decurs de cateva zile la un renumit spital din capitala

15:21, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Piata imobiliara, intr-o continua schimbare. Bucuresti devine atractiv pentru romani

11:06, 12.04.2024 - Piata imobiliara e intr-o continua schimbare, iar Capitala devine tot mai atractiva in materie de locuinte. Conceptul orasului de 15 minute e in topul preferintelor noilor locatari, care vor sa aiba totul la indemana.

Gara de Nord, un muzeu

12:51, 10.04.2024 - Medicul le-a spus  alegatorilor ca n-a venit sa le dea pe la tample cu usturoi și ca mersul pe jos e mai rentabil in Capitala. Rapid și sanatos e recomandat intr-un oraș sufocat de mașini. Dar candidatul la alegerile pentru Primaria Capitalei mai are o propunere. E vorba de Gara de Nord, despre care…

SURSE - Numele candidaților susținuți de PNL și PSD pentru primariile sectoarelor din Capitala

12:15, 27.03.2024 - PSD și PNL au batut palma pe numele candidaților pe care ii vor susține la alegerile locale din 9 iunie pentru primariile de sectoare, au declarat miercuri surse din coaliție pentru Știripesurse.ro. Din cele 7 funcții, inclusiv Primaria Capitalei, doi candidați sunt propuși de PNL, patru candidați…

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor. Va intalni caștigatoarea grupei in care a evoluat Rapid

20:45, 24.03.2024 - CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins echipa slovena Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 30-24 (14-13), duminica, in Sala Polivalenta din Capitala, in mansa secunda a play-off-ului.

MAE: Anunțul Rusiei ca ar fi ucis 349 de „mercenari” romani in Ucraina face parte din razboiul hibrid al Moscovei

18:25, 15.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza dupa ce Ambasada Rusiei la București a susținut ca militarii ruși au ucis 349 de „mercenari” romani in Ucraina. Este vorba despre dezinformare, potrivit MAE.

Mai mulți romani care au calatorit in Zanzibar, infectați cu malarie. Care sunt simptomele bolii ce iți poate pune viața in pericol?

18:20, 30.01.2024 - Patru cazuri de persoane infectate cu malarie au fost inregistrate in ultima luna la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale din București, la cetateni romani care au calatorit in Zanzibar.


Ce parere ai despre aceasta stire?