Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DJ Wanda si Karl Katavich au aniversat 1 an de relatie in restaurantul preferat al lui Kylie Jenner

Publicat:

DJ Wanda si au aniversat 1 an de relatie in restaurantul preferat al lui doi nu puteau lasa aniversarea sa treaca oricum, astfel ca au sarbatorit printr-o cina romantica la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante londoneze. din capitala este frecventat de celebritati precum , Kylie Jenner, , sau . “A trecut un an de cand Karl a aparut in viata mea si mi-a dat lumea peste cap in cel mai frumos mod cu putinta. M-a facut sa cred din nou in dragoste si povesti cu happy-end. Alaturi…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, au aniversat un an de relație. Cum au sarbatorit cei doi / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Deea Maxer și-a gasit liniștea dupa divorțul de Dinu Maxer alaturi de noul ei iubit, Robert Drilea. Cei doi se ințeleg de minune și au in plan sa faca și marele pas, iar ieri au avut motiv de sarbatoare, caci au aniversat un an de relație.

Mireasa. Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație. Cum au sarbatorit indragostiții: ”Ne simțim foarte bine” / VIDEO

22:15, 05.04.2024 - Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație și sunt cei mai fericiți. Aceștia se bucura de fiecare moment impreuna, iar pentru a marca ziua speciala, și-au facut o promisiune importanta. Concurentul a surprins-o pe iubita lui și i-a facut o surpriza.

Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei!

10:50, 20.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei! Andreea Marin este o mama implinita! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Banica, are 16 ani. Nu mai este un copil, ci s-a transformat intr-o domnișoara extrem de frumoasa.   Vezi aceasta postare pe Instagram   O postare distribuita…

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum au aniversat Hatice și Mihai un an de relație. Ce foști concurenți le-au fost alaturi: „Au pus totul la cale”

17:15, 10.03.2024 - Chiar daca la inceput nimeni nu a crezut in povestea lor de dragoste, Hatice și Mihai au reușit sa depașeasca toate obstacolele. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodata impreuna, iar de curand au aniversat un an de relație.

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Vladuța Lupau și Adi Rus s-au cunoscut cand erau fiecare intr-o alta relație: „Fiecare om pe lumea asta are un suflet pereche. Nu cred ca e doar o vorba”

15:35, 22.02.2024 - Vladuța Lupau a dezvaluit cum l-a cunoscut pe soțul sau, Adi Rus, alaturi de care are o frumoasa poveste de iubire și un fiu. Vladuța Lupau este una dintre cele mai apreciate artistei de la noi, cu un repertoriu impresionant și un numar de fani pe masura, in fața carora și-a deschis mereu sufletul.…

Aproape 2 din 3 utilizatori ai aplicațiilor de dating sunt deja intr-o relație sau casatoriți

06:50, 10.02.2024 - Un studiu surprinzator dezvaluie ca mulți utilizatori Tinder nu au nicio intenție de a se intalni cu persoanele cu care intra in chat. Jumatate dintre ei nu vor intalniri, iar aproape 2 din 3 suntr deja intr-o relație sau chiar sunt casatoriți.


Ce parere ai despre aceasta stire?