Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dispozitivul de interceptare de la Casa de Pensii Braşov, montat de un angajat sau de un soţ gelos?

Publicat:

de Anchete si Filaj, , spune ca un astfel de dispozitiv a fost montat de cineva care are acces in biroul in care a fost gasit si a fost pus in mare graba.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șot gelos a sechestrat un angajat al unei benzinarii. Ce imagini voia sa vada

15:45, 14.06.2024 - Un angajat al unei benzinarii din Targoviste nu a fost lasat sa iasa dintr-un birou, a fost amenintat si agresat pentru a-i arata inregistrarile camerelor video unui barbat care dorea sa obtina imagini compromițatoare cu sotia sa.

Angajat la o benzinarie sechestrat si amenintat pentru a-i arata imaginile de pe camere unui sot gelos

15:00, 14.06.2024 - Un angajat al unei benzinarii din Targoviste nu a fost lasat sa iasa dintr-un birou, a fost amenintat si agresat pentru a-i arata inregistrarile camerelor video unui barbat care dorea sa obtina imagini in care era surprinsa sotia sa, informeaza, vineri, IPJ Dambovita.

Masa de pranz: Un angajat din 3 iși comanda pranzul la birou, in timp ce este jumatate din salariați vin cu pachetul pregatit de acasa

12:56, 06.06.2024 - ​Daca citești acest articol pe telefon in timp ce-ți servești sandwichul intre cele 2-3 intalniri programate, știi despre ce vorbesc. Un angajat din 3 alege sa comande pranzul la birou, in timp ce 56% dintre aceștia prefera pachetul pregatit de acasa. Obiceiurile romanilor in ceea ce privește masa de…

Angajat la un centru de fier vechi, descoperire neașteptata: a sunat imediat la 112 (FOTO)

18:06, 22.05.2024 - Angajat la un centru de fier vechi, descoperire neașteptata: a sunat imediat la 112Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botosani, informeaza Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU).

FC Porto: 13 persoane puse sub acuzare in cadrul unei vaste anchete privind vanzarea ilegala de bilete

21:35, 13.05.2024 - Treisprezece persoane au fost puse sub acuzare in cadrul unei anchete privind vanzarea ilegala de bilete la meciurile de fotbal ale echipei FC Porto, al carei sediu a fost perchezitionat duminica, a confirmat, luni, politia portugheza, potrivit news.roAproximativ 4.

Patron escrocat incontinuu de un angajat. Care era schema infractionala pusa la cale de autor

19:15, 24.04.2024 - Administratorul unei societati comerciale din judetul Neamt a suferit o paguba destul de consistenta, faptasul, care este acuzat de comiterea infractiunii de delapidare, fiind retinut de anchetatori

Breaking - Primarul, viceprimarul și un angajat al unei primarii din Buzau au fost reținuți de poliție

08:45, 12.04.2024 - Primarul comunei buzoiene Cochirleanca, Nicolae Stancu, viceprimarul Dumitru Enache si un angajat al primariei din localitate au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce in cursul diminetii de joi au fost dusi la audieri intr-un caz ce vizeaza gestionarea defectuoasa a deseurilor si a apelor uzate.

Un fost angajat al structurilor de forța și un complice „ajutau” barbați ucraineni sa ajunga in Moldova: Cereau intre 5 000 și 9 000 de dolari

16:21, 27.03.2024 - Doi moldoveni, unul dintre care este fost angajat al structurilor de forța, sunt acuzați ca ajutau barbați ucraineni sa fuga din țara lor și sa traverseze ilegal Moldova. Aceștia le cereau taxe intre 5 000 și 9 000 de dolari.


Ce parere ai despre aceasta stire?