Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discuții între băieți, în casa Mireasa. Ce au avut să își spună Alex și Valentin: "Nu permit nimănui..." / VIDEO

Publicat:

Discuții aprinse intre baieți, in casa Mireasa. Alex și Valentin au avut o discuție serioasa dupa ce iubitul Georgianei a jignit-o pe Raluca. Ulterior, iubitul acesteia l-a atenționat pe concurent sa nu mai vorbeasca urat despre partenera lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjata de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasa pe fosta”

16:46, 13.05.2024 - Elena i-a spus iubitului ei ca se simte deranjata cand Valentin interacționeaza cu Antonia. In emisia live de Mireasa de pe 13 mai 2024 au fost difuzate imagini cu interacțiunea dintre foștii iubiți.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a recunoscut ca se teme sa vorbeasca deschis cu Valentin! Concurenta: „Ți-am dat dreptate de multe ori” / VIDEO

21:25, 02.05.2024 - Elena a recunoscut ca are o oarecare teama sa vorbeasca deschis cu Valetin. Ce a marturisit concurenta, in cea mai noua ediție a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Iata ce au discutat cei doi.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mireasa, sezonul 9. Reacția lui Valentin dupa ce Elena i-a spus ca il place. Replica dura a Gabrielei Cristea pentru tanara

14:05, 14.04.2024 - Valentin a decis ca vrea sa opreasca orice cunoaștere cu Elena, dupa ce tanara a spus la camera ca spera sa intre baiatul potrivit pentru ea in casa Mireasa sezonul 9. De asemenea, concurentul a avut o reacție neașteptata cand fata a inceput sa iși exprime sentimentele pentru el.

Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Cine a caștigat task-ul ”Omleta Dansatoare”. Au existat discuții dupa jurizare

16:50, 11.04.2024 - In casa Mireasa a avut loc un task inedit pentru cupluri. In cadrul jocului ”Omleta Dansatoare”, tinerii puteau gati pe rand, cat timp muzica era oprita. Odata ce se auzeau ritmurile, cel care gatea trebuia sa revina in living și sa danseze cu partenerul.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au facut alaturi de bebelușul lor. Cat de adorabili sunt impreuna

17:00, 29.02.2024 - Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit sa aduca o raza de lumina și caldura in inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?