Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Cine a câștigat task-ul ”Omleta Dansatoare”. Au existat discuții după jurizare

Publicat:

In casa Mireasa a avut loc un task inedit pentru cupluri. In cadrul jocului ””, tinerii puteau gati pe rand, cat timp muzica era oprita. Odata ce se auzeau ritmurile, cel care gatea trebuia sa revina in living și sa danseze cu partenerul.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Antonio Passarelli a anunțat cine a caștigat ultima amuleta. Au urmat discuții aprinse

23:10, 10.04.2024 - Antonio Passarelli a anunțat cine a caștigat ultima amuleta din sezonul 13. Au urmat discuții aprinse intre jurat și Richard Abou Zaki. S-a aflat ce se intampla cu amuletele și cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu.

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine a caștigat a patra amuleta din sezonul 13. Care a fost verdictul lui Mihai Morar

22:41, 25.03.2024 - Mihai Morar a avut o sarcina grea in ediția 4 din sezonul 13 Chef la cuțite de pe 25 martie 2024. Omul de radio și de televiziune a rostit numele juratului care intra in posesia amuletei puternice. Iata cine a caștigat al patrulea joc de amuleta.

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada dupa eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

13:25, 02.03.2024 - In gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tanara a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iata despre ce este vorba.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.


Ce parere ai despre aceasta stire?