Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvaluiri / Comuna Glina o aşezare mică, probleme mari

Publicat:

, un primar care lupta pentru binele localitații pe care o conduce In nenumarate randuri, de fiecare data cand am vorbit despre Glina am afirmat ca, din pacate, aceasta localitate este defavorizata, din cauza apropierii de cea mai mare groapa de gunoi din Romania.…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldeilfov.ro…  

Sursa articol: jurnaluldeilfov.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Nicușor Dan, dezvaluiri despre cum i s-a propus sa ia șpaga

11:35, 18.05.2024 - Primarul Capitalei a fost provocat de catre protestatarul Marian Ceaușescu sa vorbeasca despre avere, spagi și mafia imobiliara. Nicușor Dan susține ca nu are proprietați nici in strainatate, nici in Romania. „Nu se pune problema (n.r. - sa fi luat șpaga).

Milionarul Remus Truica, noi probleme cu legea / La tribunal, cu fosta nevasta!

22:45, 29.04.2024 - Colegul de dosar al lui Paul de Romania - arestat in Malta, in urma cu doua zile - are noi probleme cu legea, Remus Truica fiind citat, alaturi de fosta nevasta, intr-un dosar care are legatura cu domeniul de la Snagov.

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Primele probleme pe aeroporturile din Romania dupa intrarea in Schegen. Cinci persoane anchetate

17:05, 10.04.2024 - Nici nu am intrat bine in Schengen și au aparut deja incidentele pe aeroporturile din București și țara. Potrivit poliției de frontiera, in ultimele 48 de ore, mai multi cetateni straini au fost depistati cu acte false, expirate sau care aparțineau altor persoane.

Doliu in diplomatie: Sotia ambasadorului Federatiei Ruse in Romania a murit

10:15, 09.04.2024 - Sotia ambasadorului Federatiei Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marti dimineata, pe fondul unor probleme medicale, la resedinta oficiala din Bucuresti.Potrivit unor surse oficiale, echipajele de prim ajutor au fost solicitate marti dimineata la resedinta ambasadorului Rusiei la Bucuresti, conform…

Comisarul pentru Transporturi, dezvaluiri incredibile despre cea mai controversata autostrada din Romania

19:55, 07.03.2024 - Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, explica faptul ca Romania nu a inclus aproape niciodata controversata autostrada Comarnic Brașov intre proiectele finanțate din bani europeni. Valean arata ca Romania a cautat mereu alte surse de finanțare, iar rezultatul este ca dupa 20 de ani de…

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!


Ce parere ai despre aceasta stire?