Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezbrăcat, încuiat pe balcon, în frig. Doi români au șocat Italia. Cum au putut să-și chinuie propriul copil: „Se pregăteau să facă bani”

Publicat:

Italienii i-au pedepsit crunt pe doi romani care și-au supus propriul copil unor chinuri de neinchipuit. Batut, batjocorit, ani la rand, baiatul de șase ani a fost la un pas de moarte. O realitate greu de citit, dar ce trebuie spusa. Pentru unii copii, „parinte”= torționar.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, prinși in Italia! Furau de la parinți și copii

16:55, 23.04.2024 - Doi hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, au fost prinși in Italia! Cei doi tineri se deghizau in aceste doua personaje și furau de la parinți și copii. Iata ce se știe despre ei, dar și unde au fost prinși de autoritați!

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Echipa nationala a Italiei a invins duminica seara Ecuador, scor 2-0, intr-un meci amical

01:50, 25.03.2024 - Echipa nationala a Italiei a invins duminica seara, pe teren neutru, scor 2-0, reprezentativa Ecuadorului, intr-un meci disputat in Statele Unite, informeaza news.ro. Italienii au deschis scorul rapid in partida desfasurata pe Red Bull Arena, in Harrison, New Jersey. Lorenzo Pellegrini a inscris…

Italienii regreta dispariția emblematicelor chioșcuri de ziare. Multe se inchid sau se transforma in magazine de suveniruri

07:05, 18.03.2024 - Doua treimi din emblematicele chioșcuri de ziare din Italia s-au inchis in ultimii 20 de ani. Declinul presei scrise a dus la scaderea vanzarilor și la dispariția afacerilor despre care italienii spun ca au ajutat sa mențina comunitațile unite, scrie Reuters.

Parinții romani care locuiesc in Italia, bonus pentru gradinița. Suma se ridica la 3.600 de euro

11:35, 14.03.2024 - Parinții romani care locuiesc in peninsula pot primi un bonus pentru gradinița copiilor. Suma poate ajunge pana la 3.000 de euro. Cererile pot fi depuse pana la data de 31 decembrie 2024, daca sunt respectate naumite cerințe obligatorii.

Un parinte demn de „Așa nu!”. Și-a injunghiat propriul copil, iar acesta va sta 30 de zile in spital

10:35, 13.03.2024 - Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara au anuntat ca un barbat este cercetat pentru savarsirea tentativei la infractiunea de omor coroborata cu infractiunea de violenta in familie.  “Din cercetarile efectuate in cauza rezulta ca, la data de 10.03.2024, in jurul orei 07.50, in locuinta…

Cazul care a șocat Italia! O tanara in varsta de 19 ani și-a ucis tatal pentru a-și apara mama: "Ne lovea mereu..."

14:41, 03.03.2024 - O tanara in varsta de 19 ani și-a ucis tatal pentru ca a vrut ca mama sa sa nu mai fie agresata de barbat. Crima s-a petrecut in Italia, iar fata a povestit ca nu și-a dorit sa il ucida, ci doar sa o protejeze pe cea care i-a dat viața.

Romani morți pe drumuri din strainatate. Doua accidente grave s-au petrecut in Ungaria si Italia

18:21, 25.02.2024 - Doua accidente, care s-au petrecut recent pe drumuri din Ungaria si Italia, s-au soldat cu decesul a doi cetateni romani. Ambele persoane care si-au pierdut viata aveau domiciliul in judetul Neamt.


Ce parere ai despre aceasta stire?