Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Destin TRAGIC pentru o fetiță de 7 ani. S-a spânzurat după ce a încercat să-i facă mamei o GLUMĂ

Publicat:

O fetița de 7 ani din SUA a avut parte de un sfarșit cumplit. Determinata sa-i faca mamei sale o farsa, fetița și-a infașurat cordonul unui halat de baie in jurul gatului și s-a sufocat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

VIDEO. O fetita a fost adusa pe lume din pantecele mamei ucise

12:30, 24.04.2024 - O fetița a venit pe lume intr-un mod miraculos, dupa ce a fost salvata din pantecul mamei sale ucise de o bomba israeliana. Sabreen al-Sakani, o femeie insarcinata in șapte luni și jumatate, a murit inainte sa iși stranga copilul in brațe, in urma unui atac lansat de catre Israel asupra Fașiei Gaza,…

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Fetița nesupravegheata, blocata in namol, la Constanța! Reacția halucinanta a mamei fața de salvatorii copilei

12:31, 02.04.2024 - Copila se afla alaturi de mama ei pe faleza lacului Techirghiol, iar la un moment dat s-a indepartat și s-a dus sa se joace in namol. Acolo insa a ramas blocata, fara sa se mai poata mișca, iar doua femei, martore la incident, au reușit sa o salveze.La fața locului și-a facut apariția și mama fetiței,…

TRAGIC: Un barbat și-a pierdut viața intr-un accident de munca la Bistrița Bargaului

16:21, 21.03.2024 - Un tragic accident de munca s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza, intr-o zona forestiera de pe raza localitații Bistrița Bargaului. Una dintre victime a fost gasita de salvatori fara suflare… Din primele informații, doua persoane au fost lovite de un lemn, intr-o zona forestiera din Bistrița Bargaului. …

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cum a incercat Vlad Pascu sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze. De ce a produs accidentul tragic din 2 Mai: ”Nu le-am spus pana acum”

09:40, 28.02.2024 - Vlad Pascu a adus argumente neașteptate in fața instanței, in ultima incercare de a se elibera din inchisoare. Șoferul drogat a vrut sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Iata ce le-a spus șoferul drogat din 2 Mai judecatorilor despre motivul accidentului!

Una dintre fetițele din Iași spalate pe cap cu insecticid de mama lor a murit dupa o luna

17:11, 14.02.2024 - Fetița de patru ani, spalata pe cap de mama ei cu o substanța toxica, antiparazitara, pe 16 ianuarie, s-a stins din viața la Spitalul de Copii din Iași, dupa o luna de internare.„Dupa toate eforturile depuse de echipa de medici din ATI și Toxicologie, dupa aproximativ o luna de spitalizare, fetița intoxicata…


Ce parere ai despre aceasta stire?