Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIRE MACABRĂ în Soltănești. Bebeluş de un an găsit ÎNGHEŢAT pe drum după ce mama s-a îmbătat şi a adormit în casă

Publicat:

Descoperire macabra in satul Soltanești, raionul Nisporeni. Un bebelus de un an a fost gasit inghetat pe marginea drumului in aceasta dimineata. Potrivit informatiilor, mama copilului s-a imbatat si a adormit in casa.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la Pitești: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina

08:50, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta.

Descoperire macabra la granița țarii. Trei cadavre au fost gasite in Tisa, de un pescar / FOTO 

11:00, 08.05.2024 - Cadavrele a trei tineri au fost gasite la granița cu Romania, in Tisa. Potrivit informațiilor transmise de granicerii ucraineni, cel mai probabil, barbații incercau sa paraseasca Ucraina. Cel mai mic dintre ei avea doar 18 ani.

VIDEO | Descoperire macabra in curtea Spitalului Județean Vaslui: 13 schelete umane, o parte aparținand unor copii! Groapa comuna sau cimitir?

11:55, 23.04.2024 - ȘOCANT… Muncitorii care lucreaza pe șantierul din curtea Spitalului 2 din municipiul Vaslui au avut parte de o descoperire șocanta. In timp ce sapau cu excavatoarele, aceștia au dat peste un vechi cimitir, care dateaza de la jumatatea secolului 19. Pana in prezent, 13 schelete umane au fost scoase la…

Descoperire macabra! Cadavrul unei femei disparute a fost gasit taiat in bucați, pe un camp din Dambovița

16:25, 06.04.2024 - Cadavrul unei femei care ar fi data disparuta in urma cu o luna și ar avea in jur de 30 de ani a fost gasit taiat in bucați, pe campul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, in satul Olteni, județul Dambovița. Zeci de polițiști și specialiști au izolat zona pentru a gasi […] The post…

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.


Ce parere ai despre aceasta stire?