Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIRE epocală. A fost identificată METODA care poate opri dezvoltarea CANCERULUI

Publicat:

1449177071 Proteina RAS este responsabila in mod direct de 30% dintre toate formele de cancer Oamenii de stiinta au descoperit o metoda care ar putea revolutiona tratarea cancerului, dupa ce o echipa de cercetatori a reusit sa inhibe dezvoltarea proteinei ce este responsabila cu declansarea a 30% dintre toate formele de cancer.

Pâna acum s-a stiut ca proteina RAS este responsabila în mod direct de 30% dintre toate formele de cancer si este implicata în mod indirect de dezvoltarea celorlalte boli. Cercetatorii au încercat sa gaseasca o varianta de a constrânge…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvoltare a parteneriatului dintre Bosch Service Solutions și Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest din Timișoara (UVT): eveniment de inaugurare a unui nou spațiu colaborativ dedicat studenților

09:40, 25.04.2024 - Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitații de Vest din Timișoara (UVT) are placerea sa va invite la evenimentul de inaugurare a unui nou spațiu colaborativ dedicat studenților, amenajat in parteneriat cu Bosch Service Solutions.   Evenimentul…

UMF „Iuliu Hațieganu”, in topul inovarii academice: aproape 14 milioane de euro din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare

12:11, 04.04.2024 - UMF „Iuliu Hațieganu”, in topul inovarii academice: aproape 14 milioane de euro din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare   Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a caștigat,

Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași

09:55, 27.03.2024 - Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași. Otilia Pintilii, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi, a caștigat etapa de la Iași a concursului Games of Science cu o prezentarea despre cercetarea echipei din care face parte care…

„Amprente pe spațiul gol”: o calatorie emoționanta in inima medicinei

18:05, 18.03.2024 -   Autor consacrat și medic specialist in boli pulmonare la Universitatea de Medicina din Pamukkale, Turcia, Goksel Altinisik ne bucura cu un nou volum de scrieri, in versuri și proza, inspirat din viața profesionala. In „Amprente pe spațiul gol”, autoarea face „observații ale unor situații cat se poate…

Cine este economistul care zdruncina tronul lui Tudorel Toader la Universitatea „Al. I. Cuza” Iași. Profesorul Liviu Maha a caștigat primul tur al alegerilor pentru funcția de rector

15:46, 13.03.2024 - Liviu Maha (47 de ani), economistul care l-a invins pe Tudorel Toader in primul tur al alegerilor pentru funcția de rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, este una dintre cele mai apreciate figuri din „valul tanar” al profesorilor de la instituția din capitala Moldovei, spune sursele…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Virusuri stravechi au jucat un rol in dezvoltarea creierelor noastre

00:11, 20.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent, citate de AFP, potrivit Agerpres. Aceasta cercetare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?