Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece cu ajutorul espressorului manual De'Longhi La Specialista Maestro

Publicat:

In sezonul calduros, nimic nu se compara cu o cafea racoritoare și revigoranta, care sa-ți incante simțurile și sa-ți ofere energia necesara. Brandul italian De'Longhi vine cu o inovație remarcabila: tehnologia de extracție la rece. Descopera arta prepararii cafelei cu extracție la rece alaturi de espressorul manual De'Longhi La Specialista Maestroși rețeta originala De'Longhi Espresso Cool, dar și , rețete consacrate in sezonul estival. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filme Netflix mai 2024 – Ce filme și seriale noi poți vedea pe Netflix luna asta

10:15, 30.04.2024 - Filmele reprezinta o modalitate accesibila și foarte placuta de petrecere a timpului liber, fie singur, fie in compania prietenilor, ori a familiei. Iar cum luna mai incepe cu mai multe zile libere, poate fi o ocazie perfecta sa te bucuri de cateva ore relaxante privind un film bun, așa ca descopera…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Cafea boabe Honduras – ce secrete ascunde fiecare cana de cafea?

12:05, 27.03.2024 - Cafeaua din Honduras este o delicatesa iubita de iubitorii de cafea din intreaga lume. Cu un gust bogat și complex, este perfecta pentru a fi savurata dimineața, pentru a te trezi și a te energiza. Dar ce secrete ascunde fiecare ceașca? Descopera povestea fascinanta din spatele originii acestor boabe,…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Ajutorul de incalzire se acorda și anul acesta, pentru perioada ramasa din sezonul rece 2023-2024

18:30, 24.02.2024 - Guvernul a aprobat mentinerea in plata, la acelasi nivel, a drepturilor de ajutor de incalzire si a suplimentului pentru energie pentru perioada ramasa din sezonul rece 2023-2024, in contextul modificarilor legislative survenite in ultima perioada, informeaza Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale,…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?