Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputata Irina Lozovan rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile: Magistrații au admis demersul procurorului

Publicat:

Judecatorii din cadrul Judecatoriei Chișinau, sediul Buiucani au admis demersul procurorului și au dispus prelungirea masurii preventive in privința , informeaza Procuratura Anticorupție.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Miliardari ruși apropiați de Putin, scoși de pe lista celor sancționați dupa invadarea Ucrainei

20:15, 10.04.2024 - Doi oameni de afaceri rusi au fost scoși de pe lista persoanelor sanctionate de Uniunea Europeana din cauza invaziei Rusiei in Ucraina. Doi miliardari ruși au fost scoși de pe lista persoanelor sancționate de UE, in urma unei decizii luate de Tribunalul General al Uniunii Europene. Magistrații au anulat…

Cei trei inspectori vamali, reținuți la Aeroport pentru mita, plasați in arest preventiv: Unul - dupa gratii, alții doi, la domiciliu

16:21, 04.04.2024 - Cei trei inspectori vamali, reținuți pe 1 aprilie la Aeroport pentru mita, au fost plasați in arest preventiv. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului, responsabila de comunicare cu mass-media.

Fostul prefect al Gorjului, baie cu spuma pe internet. Imagini neașteptate cu Dan Ilie Morega, aflat in arest la domiciliu

18:25, 03.04.2024 - Fostul prefect al Gorjului și-a surprins urmaritorii cu cateva imagini publicate pe rețelele de socializare. Dan Ilie Morega, plasat in arest la domiciliu dupa ce a fost prins conducand cu permisul suspendat, este in cada cu spuma și a transmis un mesaj important.

Arest la domiciliu pentru Dan Ilie Morega

12:51, 23.03.2024 - Magistrații judecatoriei sectorului 1 au decis sa il plaseze pe fostul prefect Dan Ilie Morega in arest la domiciliu dupa ce a incalcat controlul judiciar dispus dupa ce a condus de mai multe ori fara permis. Decizia judecatorilor nu e definitiva insa este executorie.

(live/update) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:50, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, cere arest la domiciliu pentru a studia: „Vreau sa dau la facultate”

10:15, 27.02.2024 - Tribunalul Constanța judeca, marți, 27 februarie 2024, contestația lui Vlad Pascu, tanarul care a condus drogat in Mangalia și a ucis doi adolescenți. Acesta vrea in arest la domiciliu pentru a putea studia la facultate.

Precizarile Procuraturii in urma incetarii procesului penal in privința Adrianei Bețișor

16:00, 19.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) vine cu precizari ca urmare a incetarii procesului penal prin decizia Judecatoriei Chișinau, sediul Buiucani, in privința fostului procuror anticorupție, Adriana Bețișor, invinuita de corupere pasiva și abuz de putere.…


Ce parere ai despre aceasta stire?