Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decrete de ultimă oră | Klaus Iohannis a rechemat doi ambasadori din țări UE

Publicat:

a semnat, marti, decretele privind rechemarea ambasadorilor Romaniei in Croatia si in Lituania si Letonia. Cei doi ajung in funcții internaționale importante.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, seful statului i-a rechemat pe: Constantin-Mihail Grigorie din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in si pe Cosmin-George Dinescu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in si in , cu resedinta la Vilnius.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legea privind calitatea apei destinate consumului uman, promulgata de presedintele Romaniei

14:45, 12.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 7 2023 privind calitatea apei destinate consumului uman, conform Agerpres.roLegea transpune Directiva UE 2020 2184 a Parlamentului European si a Consiliului din 16 decembrie 2020, fiind abrogata Legea nr.…

Declarațiile lui Klaus Iohannis dupa participarea la reuniunea Initiativei celor Trei Mari

18:25, 11.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, joi, la reuniunea Initiativei celor Trei Mari, care a avut loc la Vilnius, proiectele de conectare a intregului Flanc estic atat pe drum, cat si pe cale ferata, legand Marea Neagra de Baltica. „Tocmai am incheiat principala sesiune a intalnirii Initiativei celor…

Klaus Iohannis, la Vilnius: Am subliniat importanța proiectelor de conectare a Flancului estic pe drum si calea ferata

18:00, 11.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Vilnius, ca a susținut la reuniunea Initiativei celor Trei Mari proiectele de conectare a intregului Flanc estic atat pe drum, cat si pe cale ferata, care leaga Marea Neagra de Baltica.

Iohannis cere Guvernului sa gaseasca bani fara sa 'impovareze populația' (video)

17:56, 11.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Vilnius, la finalul participarii la Summitul I3M, ca este nevoie ca Romania sa gaseasca bani pentru aparare și celelalte prioritați, dar in același timp fara sa creasca taxe și impozite.

Iohannis, intrevedere cu Zelenski: Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina in toate domeniile relevante

17:10, 11.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, in marja Summitului Initiativei celor Trei Mari (I3M), la Vilnius, Republica Lituania. In cadrul discuțiilor, șeful statului a reiterat sprijinul Romaniei pentru Ucraina in toate domeniile relevante.

Klaus Iohannis participa joi la Summitul Inițiativei celor Trei Mari

14:36, 09.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis participa joi, la Vilnius - Lituania, la cea de-a noua ediție a Summitului Inițiativei celor Trei Mari (I3M). El va pleda pentru imbunatațirea conectivitații strategice regionale pe axa Nord-Sud.

Klaus Iohannis pleaca la Vilnius, pentru Summitul celor Trei Mari. Subiectele de pe agenda

12:05, 09.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, gazduit la Vilnius. Se va discuta despre modul in care Initiativa trebuie sa se dezvolte si sa se adapteze si va Va pleda pentru rezultate concrete pentru imbunatatirea conectivitatii regionale pe axa Nord-Sud si…

MAE - propuneri de ambasadori ai Romaniei in Arabia Saudita, Croatia, Japonia si Portugalia

15:20, 29.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a aprobat patru propuneri de numiri in functia de ambasador. Ovidiu Raetchi, presedintele Centrului Euro-Atlantic de Rezilienta, urmeaza sa mearga ca ambasador in Japonia, iar in Regatul Arabiei Saudite, Sebastian Mitrache. In Republica Portugheza a fost aprobata numirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?