Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarațiile șocante ale celui care a fost martor la moartea lui Marcel Toader: „A căzut cu capul pe masă”

Publicat:

a murit fulgerator, la numai 56 de ani, iar apropiații și cei care l-au indragit pe afacerist nu iși pot reveni din șoc. Tragedia a fost una cu adevarat subita, iar nimic nu anunța ce va urma sa se intample.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene șocante in Capitala! O femeie a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:50, 08.04.2024 - Scene de groaza s-au petrecut in aceasta dimineața, in Capitala. O femeie a decedat dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc. Incidentul tragic ar fi avut loc in Complexul Exigent de pe Bulevardul Timișoara.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Incident grav la Barlad: un barbat s-a impedicat și a cazut cu capul de trotuar

12:55, 31.03.2024 - INCIDENT… Accident stupid langa Piața Mica din Barlad, acolo unde un angajat al Școlii nr. 9 s-a impiedicat de o bordura și s-a lovit cu capul de trotuar. Acesta a zacut preț de cateva minute bune, timp in care oamenii treceau pe langa el crezand, probabil, ca e in stare de ebrietate. Deputatul Eduard…

Jandarmi atacați cu lopata și amenințați cu moartea. Scene șocante, in Braila

06:55, 11.03.2024 - Conflictul a pornit imediat ce jandarmii au ajuns la adresa. Revoltat ca este tras la raspundere, individul de 33 de ani baut bine a inceput sa-i amenințe și mai apoi sa sara la bataie.Barbatul violent a fost imobilizat și incatușat, insa scandalul nu s-a oprit. Rudele acestuia au inceput și ele sa-i…

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Scene șocante in mijlocul strazii. Un barbat și-a batut soția pana a cazut la pamant/ VIDEO

17:05, 03.03.2024 - Scene revoltatoare au fost filmate la Iasi. O femeie de 36 de ani a fost salvata de mai multi trecatori din mainile sotului ei, care a inceput sa o loveasca, pe strada. Individul i-a distrus femeii telefonul, apoi s-a napustit asupra ei. Cand au vazut-o la pamant, cativa oameni i-au sarit in ajutor.Victima…

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe puntea de observatie a muzeului Tate Modern din Londra

09:21, 03.02.2024 - Un barbat a murit vineri dimineata dupa ce a cazut de pe puntea de observatie a muzeului Tate Modern din Londra, o populara atractie turistica, a anuntat politia din capitala britanica. Politia nu trateaza moartea ca fiind suspecta, scrie Le Figaro."Politia a fost chemata la ora 10.45 (ora locala…


Ce parere ai despre aceasta stire?