Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarații HALUCINANTE despre un copil de 12 ani! „Ar trebui smuls din brațele mamei și aruncat...”

Publicat:

si-a cerut scuze pentru afirmatiile sale legate de fiul presedintelui . Intr-un exces de furie, actorul a scris pe pagina sa de Twitter ca tanarul de 12 ani „ar trebui smuls din bratele mamei si aruncat intr-o cusca cu pedofili”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul din Gorj, care și-ar fi vandut cu 900 euro copilul in Germania, nu regreta ce a facut. Tatal baiețelului, declarații halucinante: ”Nu ne-a dat...”

20:55, 26.04.2024 - Un caz infiorator a starnit o mulțime de reacții de revolta in Romania. Un tata din Gorj a acceptat sa iși vanda propriul copil unei familii din Germania, pentru doar 900 euro. Barbatul a facut declarații halucinante și imposibil de acceptat, spunand ca nu regreta ce a facut și nu ii este dor de copil.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Imi fac alt copil! Nu ma mai intereseaza nici de ea, nici de copil”

18:15, 26.04.2024 - De la iubire la ura a fost doar un pas, iar Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au ajuns la cuțite. Cei doi s-au iubit cu patima timp de doi ani și au crezut intr-un viitor comun, așa ca au ales sa devina parinți, ceea ce credea ca ii unește și mai […] The post Fostul iubit al Cristinei…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Dej: Copil batut de concubinul mamei lui. Polițiștii au gasit copilul pe strada iar agresorul a fost arestat

09:35, 04.04.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Secția 5 Poliție Rurala Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui barbat de 41 de ani, din comuna Mica, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violența in familie. Polițiștii au demarat cercetarile la…

Oana Roman a facut primele declarații dupa inmormantarea mamei sale, Mioara Roman - VIDEO

16:31, 01.03.2024 - Intr-un mesaj video postat pe Instagram, fiica Mioarei Roman s-a adresat oameniilor care o urmaresc in mediul online și care i-au transmis sute de mesaje de susținere. „Am simțit nevoia sa vorbesc un pic cu voi ca sa va mulțumesc in primul rand pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru…

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Acces Direct. Soacra lui Cristi, declarații halucinante. Mariana il acuza pe ginerele ei ca a batut-o pe Victorița: „I-a spus ca eu am strans-o de gat” / VIDEO

18:41, 16.02.2024 - Soacra lui Cristi susține ca fiica ei, Victorița, care a plecat de acasa de duminica, ar fi fost batuta de barbat. Mariana spune ca astfel de episoade ar fi avut loc des și ca a vazut pe gatul femeii urme de violența.

Șeful PSD Valcea explodeaza dupa ce un lider PNL a cerut alianța cu AUR: Sunt declarații halucinante!

13:00, 14.02.2024 - Presedintele filialei judetene PNL Valcea, deputatul Cristian Buican, se arata dispus sa faca alianta inclusiv cu AUR, pentru a ”contracara influenta PSD” in acest judet. Declaratia a fost facuta in cadrul unei recente conferinte de presa si preluata intr-un mesaj postat pe Facebook de PNL Valcea. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?