Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie definitivă de la Dacia. Vești proaste pentru clienții marelui producător autohton

Publicat:

Mai multe modele de la Dacia vor fi eliminate din gama, intrucat aceasta a ajuns  aproape in totalitate la o vechime ce depașește maturitatea. Astfel, Logan va disparea de pe mai multe piețe din Europa, Lodgy devine istorie, Dokker devine Reanault, iar Logan MCV dispare definitiv. Dacia a luat decizia definitiva. Vești proaste pentru clienții […] The post Decizie definitiva de la Dacia. Vești proaste pentru clienții marelui producator autohton appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul din Europa care interzice inghețata dupa miezul nopții. De ce au luat autoritațile aceasta decizie 

10:05, 22.04.2024 - Vești proaste pentru turiștii care vor ajunge in Milano! Autoritațile au decis ca, dupa miezul nopții, nu vor mai putea manca inghețata. De ce au luat autoritațile o astfel de decizie. 

Iulian Dumitrescu, alte vești proaste din partea procurorilor DNA! Decizie de ultima ora

14:01, 28.03.2024 - Presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, a primit alte vești proaste din partea procurorilor! Procurorii DNA au prelungit cu inca 60 de zile masura controlului judiciar si restrictiile impuse initial presedintelui…

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Vesti proaste pentru clientii supermarketului Penny. Alerta alimentara! Produsul infestat

19:25, 20.03.2024 - Comisarii ANPC au tras semnalul de alarma! Agentii au anuntat ca in mai multe produse de pasare de la Penny a fost descoperita salmonella. Au fost prelevate probe de piept de pui cu os si piele, iar analizele au confirmat prezenta acestei bacterii. Au controlat si depozitele Angajatii de la Protectia…

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix! Aplicația nu va mai funcționa pe unele dispozitive din Romania, incepand de la 1 aprilie 2024

10:46, 18.03.2024 - Utilizatorii Netflix din Romania au parte de vești proaste! Aplicația nu va mai funcționa, pe anumite dispozitive din țara noastra, incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce trebuie sa știi despre aceasta schimbare!

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!


Ce parere ai despre aceasta stire?