Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ursul panda este alb-negru? Explicația cercetătorilor / STUDIU

Publicat:

Cercetatorii au studiat coloritul neobisnuit al ursilor panda, au comparat blana cu cea de la 195 de specii carnivore și au stabilit ca Panda nu hiberneaza din cauza dietei, astfel ca are nevoie sa se camufleze.

Un grup de cercetatori de la si din California aU dezvaluit un studiu despre evolutia faimoaselor non-culori ale blanii ursului panda. Este vorba despre aceeasi echipa care a descoperit de ce zebrele au dungi negre si albe.

Blana care ii face unici pe ursii panda este folosita pentru camuflaj si comunicare.

Un fost ministru rupe tacerea!…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu (>30 de ani): alimentele ultraprocesate sunt asociate cu un risc mai mare de deces timpuriu

11:25, 12.05.2024 - Tot mai multe dovezi coreleaza alimentele ultraprocesate cu un risc mai mare de a dezvolta anumite boli (obezitate, boli de inima, diabet și cancer intestinal), dar puține studii pe termen lung au examinat pana in prezent corelațiile cu toate cauzele și cauzele specifice de deces, in special din cauza…

VIDEO Un zoo din China a vopsit doi cațeluși in alb și negru și i-a taxat cu 3 dolari pe credulii care au mers sa vada „cainii-panda”

11:16, 07.05.2024 - Reprezentanții unei gradini zoologice din China au vopsit doi pui de Chow Chow in alb și negru, i-au bagat intr-un țarc și au spus apoi ca sunt caini-panda. Așa scria și pe biletele de intrare, care au fost vandute cu 3 dolari.

Cercetatorii au anunțat dieta care ajuta bolnavii de cancer de prostata: Boala evolueaza mai lent

23:51, 04.05.2024 - O dieta bazata pe plante - una care nu exclude carnea și peștele, dar care este compusa in mare parte din alimente vegetale - ar putea contribui la incetinirea evoluției cancerului de prostata, potrivit unei cercetari coordonate de Universitatea din California, San Francisco.

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu

21:51, 02.03.2024 - Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma…

Care este varsta maxima pana la care poate trai un om - Studiu

05:40, 24.02.2024 - Cercetatorii din Olanda au efectuat un studiu amplu și de lunga durata pentru a determina varsta maxima pana la care poate trai un om. Cercetatorii au sugerat ca este puțin probabil ca un om sa traiasca mai mult de 115 ani, durata maxima de viața pentru o femeie ajungand la 115,7 ani, in timp ce barbații…

Un nou studiu a descoperit lucruri uimitoare despre umorul maimuțelor

05:05, 19.02.2024 - Bebelușii și maimuțele ii pot tachina pe ceilalți fara a folosi limbajul. Cercetatorii de la UCLA, MPI-AB, IU și UCSD au studiat patru tipuri de maimuțe și au gasit dovezi de tachinare. Aceștia au observat comportamente provocatoare și surprinzatoare la aceste maimuțe, asemanatoare glumelor la oameni.…


Ce parere ai despre aceasta stire?