Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce tresărim în somn şi ce probleme medicale grave poate ascunde această stare

Publicat:

Tresaririle sunt, de fapt, spasme musculare ce apar in perioada de tranzitie dintre veghe si somn. Cauzele acestora pornesc de la privarea de somn si anxietate pana la consumul excesiv de cafeina, stres sau dupa activitati fizice epuizante.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Zborurile medicale ale Asociației Blondie, șansa la viața pentru 700 de copii cu probleme grave

17:10, 15.04.2024 - Asociația Blondie a marcat, marți, 200 de zboruri medicale, prin care peste 700 de copii romani au fost transportați la clinici din strainatate, pentru a putea primi un tratament corespunzator.   Cei mai mulți dintre copiii transportați cu sprijinul Asociației Blondie, aproximativ 80%, au fost mai mici…

Asistența medicala de URGENȚA! Un barbat a fost STRIVIT sub o placa de beton!

08:15, 12.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit seara trecuta pentru a sprijini echipajele medicale in acordarea asistenței medicale de urgența unui barbat strivit de o placa de beton. Cel mai probabil evenimentul s-a produs pe timpul unor lucrari de reamenajare a unei placi din beton,…

Pacienții cu „boli obișnuite” vor plati impozitul de 10% pe concediile medicale. „Taxa pe boala”, eliminata doar pentru pacienții cu afecțiuni grave.

18:35, 09.04.2024 - Impozitul pe concediile medicale a fost eliminat pentru pacienții cu boli grave. In schimb, potrivit ordonanței adoptate de Guvern, pacienții cu „boli obișnuite” vor fi taxați in continuare cu 10% pe concediile medicale.

Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate

16:20, 09.04.2024 - Transporturile aeriene catre spitale din alte țari au devenit o necesitate pentru mulți pacienți romani cu afecțiuni medicale grave. De patru ani de zile, Asociația... The post Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate appeared first on Special…

Romanii, probleme grave din cauza alergiilor de primavara. Cum se pot calma simptomele

16:50, 08.04.2024 - Romanii sufera tot mai mult din cauza alergiilor de primavara. Printre simptome se numara stranutul, nas infundat, mancarime, ochi roșii, lacrimat sau tuse. Acestea se pot ameliora cu ajutorul unor metode simple.

Probleme grave de sanatate pentru Traian Basescu. Fostul președinte a fost internat de urgența la Spitalul Militar

21:50, 27.01.2024 - Traian Basescu a fost operat in trecut de hernie de disc in 2005. De asemenea, presa centrala a relatat ca fostul președinte al Romaniei ar fi fost internat și in 2020 și in 2022 in Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.

Copii cu mari probleme medicale, internați in spital. A fost și o tragedie

00:20, 27.01.2024 - ■ un elev de clasa a VII-a s-a accidentat in timpul unei ore de educație fizica ■ alți copii au fost internați la Spitalul Roman cu traumatisme sau gripa ■ o adolescenta de 15 ani era pe cale de a deveni mama ■ Ziua de 25 ianuarie a fost una cu mari probleme medicale pentru […] Articolul Copii cu mari…


Ce parere ai despre aceasta stire?